Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 30 de gener del 2009

BARBARITAT

MARINA, 29 de gener de 2009, última victima de l'enverinament intencionat a Beniarrés.


 Fotografia de Marina, gossa enverinada

Quin mal he fet jo per a que m'enverinen?

VERÍ LETAL Estricnina ( strychnine) . Aquest verí ingerit està considerat com un dels mes letals que existeixen en el món.


Quans animals més han de morir?

Que esperem que passe una desgràcia major?
Que esperem que algun xiquet ho menje pels voltants del poble?

NO MES BARBÀRIES PER FAVOR !!!!!!!!!!!!

13 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

A l'anònim que no li he publicat el comentari:
No he publicat el teu comentati perquè no es pot tirar la pedra i amagar la ma. Si vols acusar alguna associació o persona hauràs de posar el nom.

Espere que ho comprengues.

T'anime a seguir fent més comentaris

Anònim ha dit...

Encara que no siga de este tema, no ma contestat ningú sobre el tema del pou nou.
La pregunta sigue: ¿No sa dit en ningu ple sobre la propietat del pou?

Anònim ha dit...

No es pot globalitzar. Jo també estic segur que es tracta d'algú que forma part d'aquest colectiu, però estic segur que no són tots. Molts d'eixos també tenen gossos i els estimen. El que hi ha que fer es denunciar. Segur que algú sap qui ha sigut, sino aquesta altres vegades almenys.

Beniarres al dia ha dit...

Al segon anònim. T'he exposat les meues reflexions on havies fet la primera pregunta.

Just I. Sellés ha dit...

Fa dos mesos em van enverinar una gosseta a les hortes. El pitjor va ser comprovar la mort tan cruel que l’animalet va tindre que patir, amb fortes convulsions i vomitant sang. L’estricnina, que és el verí que gasten aquestos matarifes, rebenta les entranyes dels animals i els provoca una mort molt dolorosa. No és el primer gos que m’enverinen, però sí el primer que mor a les meues mans, mirant-me als ulls... Vaig plorar d’impotència.

Què podem fer davant d’aquestes salvatjades? Ben poc, perquè es tracta d’un problema de conscienciació i aquesta gent no te consciència.

L’excusa per reballar el verí per qualsevol lloc és matar raboses. Pareix ser que les raboses son les culpables de que no hi hagen conills i perdius a les nostres serres, però tota la vida hi han hagut raboses a les serres, i perdius, i conills, tots junts. Si ara no hi ha caçera és perquè els homes, com sempre, hem trencat l’equilibri natural, no per culpa de les raboses. Tots sabem que les serres s’han omplit d’escopeters que no respecten les vedes, ni els llocs on la caça està prohibida, ni les espècies protegides, ni res. Eixos caçadors de carxot son, en bona mesura, els responsables que les nostres serres estiguen buides de vida. Son els altres caçadors, els caçadors que ixen a la serra respectant les normes d’us, els que deuen fer fora a qui no respecta la vida salvatge ni, tampoc, la dels nostres animals de companyia.

Anònim ha dit...

ES UNA POCA VERGONYA QUE AQUEST COLECTIU QUE EN UN PRINCIPI ESTIMA TANT LA NATURA UTILITZE VERI PER A MATAR ANIMALS DE RAPINYA QUE TENEN EL MATEIX DRET A VIURE QUE UN ALTRE ESSER VIU.
NO SON AQUESTS ANIMALS QUI ACABEN LA CASA, SOLS MATEN EL NESSESARI PER A VIURE EN CAMBI EL HUMA CREU QUE ES EL AMO I SENYOR DE TOT ALLO QUE L´ENVOLTA I EN UN DIA MATA TOT EL QUE VUIGA 10 PERDIUS...5CONILLS...QUANT HI HA UN MAXIM PER DIA, PERÒ AIXÒ NO ÉS EL PIJOR JA QUE EL UNIC ANIMAL EN LA TERRA QUE MATA PER DIVERSIO ÉS L´ÉSSER HUMA.

Anònim ha dit...

Estoy totalmente de acuerdo con Justo Selles,yo tambien lloraria de rabia de impotencia viendo como agoniza mi perro delante de mis ojos, sin poder hacer nada,estas personas que no tienen corazon y hacen cosas sin razon,no tienen perdon de Dios y ojala todo el mal que hagan se vuelva encontra de ellos,pues no puedo con la gente que arremete contra el ser indefenso en este caso nuestros perros.

Anònim ha dit...

jo crec que sense saber-ho segur el senyor justo selles s´ha despatxat a gust encontra dels caçadors,no tot ho fan els caçadors.

Just I. Sellés ha dit...

Jo crec que sense saber-ho segur el senyor anònim s'ha despatxat a gust en contra de justo sellés. Mira de llegir amb major atenció la pròxima vegada.

Anònim ha dit...

No fa falta ser detectiu per saber qui han sigut.
Per cert ara és tempora de soltar perdius.

Anònim ha dit...

les perdius es solten a la serra no a l'entra del poble on estava el "veri".si no fa falta ser detectiu i tu tens clar qui ha sigut no esperes mes i ves i denuncia es el millor per a tots.per cert li varen fer l'autopsia al goset per saber la clase de veri que es?

Màrius ha dit...

una cosa és saber-ho i l'altra tindre proves i desgraciadament no en tinc.

Anònim ha dit...

hola, cuan en van envirinar la goseta de 1 añy de edad. vaig pasar lo mateix que Justo, el animal me se va morir davant de mi , dins de la furgoneta de Beniarrés a Muro i no vaig poder aplegar al veterinarí a les 9.00 del matí. Per cert, al anonim de l´autopsia no va fer falta , ya que dins del coche es van arreplegar les mostres de carn picada amb estricnina en pols,que marina uns moments antes de morir va vomitar, y que la veterinaria de muro meu va confirmar eixe mateix dia a les 5 de la vespra.
Lo greu, a banda de lo que en va pasar a mí, es que en el añy 2008 , la clinica veterinaria de muro del alcoy te registrats 7 casos del mateix verí en dosis mes xicotetes i comenses a raonar en la gent i no tinges ni idea dels gosos i animals que han mort per esta acció VOLUNTARIA de algú que no te consiencia de lo que fa.
Tambe dic una cosa ,per mí, mes val no saber qui a sigut.
Desde la semana pasada, no i a cap de gat voltant per els alrrededors del poble. si no vegeu els contenedors de basura i voreu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...