Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 19 de gener del 2009

Altra derrota injusta del Beniarres CF

En el primer partit de la segona volta , AGULLENT CF 2 – 1 BENIARRES CF

Crònica del darrer partit del Beniarrés CF enviada pel jugador de l’equip beniarresí Gabriel Jordà Crespo

Tot començava be amb un gol prou matiner per part de Cota que ens donava avantatge al marcador quan més estava apretant l’equip local. Anàvem guanyant fora de casa amb l’aire i el sol de cara contra un bon equip amb jugadors molt alts. Acabant-se la primera part en un corner que ha tret l’equip contrari han fet l’empat i tot seguit s’ha acabat la primera part.

En la segona part en teoria teníem el sol i l’aire a favor que ha parat un poc , però el que no sabíem era que l’àrbitre anàvem a tindre’l totalment en contra, xiulant faltes que no eren, pegant-nos l’altre equip sense mirament i no xiulant res, en poques paraules , vergonyós.

A banda de l’arbitratge en la segona part hem tingut un poc més el baló i anàvem creant perill , però l’Agullent CF també tenia les seues ocasions, sobretot a baló parat , i en un altre corner ens han marcat un altre gol, ha sigut un gol olímpic que Ximo Crespo haguera pogut traure de baix del segon pal si no l’hagueren espitjat i l’àrbitre no ha volgut voreu i a més a més, li ha costat la targeta groga a Ximo per remugar.

Tot seguit ens hem anat més a l’atac i hem tingut una bona ocasió en un centre de Esteban que no han aplegat a pentinar ningú davant la porteria rival. L’equip rival només es dedicava a perdre temps i deixar-se caure per a que l’àrbitre es xiulara faltes. Al minut noranta a sigut expulsat Xapu per doble amonestació.

En definitiva un partit en el que el mes just haguera sigut un empat , que de no ser per l’àrbitre (que per cert se’n ha anat baix una gran xiulada per la majoria de gent del públic que era del nostre poble) podríem estar parlant del primer punt aconseguit per el Beniarrés CF fora del nostre camp.
Pareix que l’equip va acoplant-se poc a poc i prompte ens aplegaran noves alegríes. El proper diumenge juguem a casa contra l’equip del CD Bocairent.

L’alineació ha estat formada per Virgilio en porteria, Bobi - Ximo Crespo - Gabri - Xapu en defensa, Ximet - Rubenet - Guanxo - Toño - Cota en la mitja i en punta Esteban. En la segona part ha entrat Eloy, Buen, Manolo i Ivan.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de aquest blog felicitar a Virgilio que va fer moltes bones paraes salvant lo que haguera pogut ser una derrota major. Escric aquest comentari perque algunes voltes a segut criticat.

Anònim ha dit...

soc un jugador del agullent,i pense que no va ser per a tant.l'arbrit va pitar el que era i res mes.recordeu que estem jugant a segon regional,i que els arbrits son el que son.es dificil pitar en estes categories.he de dir que teniu una gran aficcio,per moments pensava que estavem jugat en beniarres.
tambe em va sorprendre molt el porter,va fer parades impossibles.
res mes,sort a l'equip i fins la proxima.

Anònim ha dit...

Solo aclarar que es mui fácil ir de victimas en un campo donde hubieron 3 tiros al palo del Agullent y varios fueras de juego que pitaron en contra del equipo local, pero bueno... supongo que al ser el redactor de Beniarrés no lo vio. Solo espero que sigáis con esta moral y el pedazo afición que tenéis.
Por cierto, no he leído el botellazo que se lanzo al árbitro cuando el partido estaba calentito, la culpa de quién es? del Agullent también o del árbitro

Anònim ha dit...

La verdad es que la aficion de beniarres da un poco de asco, lo digo por el botellazo que lanzaron al arbito i el continuo jaleo. Espero que la directiva y el regidor de deportes agan algo , por que estos partidos se juegan para el deporte i el deporte i no para que se mocen i se rian de la jente , personalmente me gusta que animen al equipo pero cuando se sobrepasan medan ganas de decirles cutro cosas , no eran todos los del Beniarres eran cuatro los del bombo en fin animos al Beniarres i continuad asi . Agullentero

Beniarres al dia ha dit...

Sols es demana respecte i fora les desqualificacions fisiques i personals per a que es publique el comentari.

Si es volen fer desqualificacions personals o fisiques no podrà ser baix l'anonimat.

Anònim ha dit...

l´aficcio de Beniarres en tots els camps que han anat mai havien tingut ningun problema,algo tindria que vore l´actuacio de l´arbitre i la gent de Agullent que estava en l´altra part del camp on esta el bar, en tot moment no paravem de insultar al equip contrari, teu dic jo que estava jugant.

Anònim ha dit...

res,al final els 3 punts es van quedar on tocava,en casa.i cadascu al seu lloc.doneu gracies els de beniarres que no sen vau tornar a casa en 6 gols en el macuto,perque hagera sigut el mes just.anim a tots.

Anònim ha dit...

El segon gol de l'Agullent va vindre d'un saque de banda que era a favor del Beniarrés, q va d'un lloc a un corner q era de nou sauq de banda...es saca el corner y al segon pal una espenta al jugador visitant q estava davall dels pals...va ser una injusticia...el arbitre va estar penos...i la expulsio molt forta...entrades dels de agullent de color taronja i dixava seguir el joc...i al jugador del beniarres lexpulsa una per protesta i laltra per sacar de banda sense avis????MOLT FORT!!!!! VA SER MOLT MOLT FORT i o sabeu tots...AMUNT BENIARRES!!!!Q LINDO!!!!!!

Anònim ha dit...

http://brigadasrayistas.wordpress.com/nuestras-armas/

Estos de Agullent que fan asi escribin?

Anònim ha dit...

L'any que vé ja voreu. Que es penseu? Dugueu tota la vida jugant a fútbol i nosaltres sols fa mitg any. Si jo haguera jugat lo que heu jugat vosaltres vos guanyaria a la pata coixa. L'any que ve voreu que es bò, se n'anireu en cuatre gols al macuto ací i en Agullent.

Força Beniarrésç
Força Brigadas

Anònim ha dit...

Hola soc un jugador del agullent, dirvos el nom serviria de res pero si algú s' enrecorda soc el dorsal nº 8 .
El primer que he de fer es felicitarvos per aquest espai a internet.
Respecte al partit, considere que la victoria per part nostra era justa perque com be han dit en un comentari d'un espectador de beniarres el porter va evitar la golejada.
El darrer diumenge es va notar que el Beniarres esta creixent com a equip perque hi ha una milloria molt notable al seu lloc (el 2.1 reflexa la milloria ja que al primer partit va ser un 1.4). Aixina que felicitar-vos també per la progressió que esteu fent com a equip.
El tema de l'afició es algo INCREIBLE tindreu una afició de 10 pero heu de reconeixer que lo de la botella no feia falta.

Felicitar-vos per la vostra millora i per un poble que ánima als seus futbolistes diumenge a diumenge

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...