Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 27 de gener del 2009

Manifestació: Per l'ocupació i la protecció social

Dissabte 31 de gener a les 18:00 hores a l’Alameda 8 (ALCOI)

Convocada pels sindicats UGT i CCOO, front a la incapacitat del govern valencià per a donar respostes reals i sòlides a la crisi econòmica, davant les rescissions de contractes injustificades i per garantir la protecció a les persones que queden sense treball.

UGT-PV i CC OO-PV inicien un procés de mobilitzacions: Per l'ocupació i la protecció social

La crisi econòmica i financera mundial està afectant amb molta intensitat a l'economia productiva de béns i serveis al País Valencià amb un impacte indubtable sobre l'ocupació que comença a ser preocupant, amb més de 332.000 persones inscrites en el SERVEF i un creixement acumulat del 59,27% en un any, molt per sobre de la mitjana d'Espanya i que pot empitjorar en els pròxims mesos. En un primer moment, un nombre significatiu d'empreses rescindeixen els contractes temporals amb la pèrdua de llocs de treball menys visibles, mentre que moltes altres empreses clau del teixit industrial han presentat o anunciat processos de reestructuració o tancaments.

Finalment, hi ha empreses que han pres mesures temporals per a reduir la seua capacitat de producció, el que genera l'expulsió del mercat de treball dels treballadors i treballadores de les seues empreses auxiliars i expedients de regulació d'ocupació, com l'ocorregut en el sector de l'automòbil, entre uns altres. A més, les dades de la construcció indiquen una situació de pràctica paralització de l'activitat durant el pròxim any. Per a llegir més clica ací

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...