Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 5 de gener del 2009

Iñaki Gozalbez guanya el ciclocròs de Benifairó de la Valldigna

És situa tercer a la classificació general a 15 punts del primer a falta d’una prova per acabar la Challenge del País Valencià

El circuit està situat entrant en la població de Benifairó de la Valldigna per la carretera CV-602, al costat del polígon industrial d'esta població, davant del Cementeri Municipal del a població i entre les empreses de Fruites Vercher.


Iñaki entrenant en meta (imatge d'arxiu)


Aquest està format per una campa de terra i herba i una zona d'asfalt (carretera d'accés al polígon) i té una longitud aproximada de 2000m.

Quant a la prova celebrada en Benifairó, la gran protagonista de la jornada ha sigut la intensa pluja caiguda en la comarca, que ha provocat absències i retirades sobre un circuit ple d’aigua i en gran part de la seua longitud.

El corredor de Beniarrés, Iñaki Gozalbez, va ser el guanyador de la prova en categoria junior amb un temps de 47 minuts i 40 segons, 10 segons millor que el segon classificat. Amb aquesta victòria i a falta d’una prova que es disputarà a Camp de Mirra, el corredor beniarresí el siuta en la tercera posició de la classificació general amb 462 punts, quinze menys que el primer classificat que és Oscar Hernandez.

Esperem que la sort acompanye a Iñaki en la propera prova i que porte un nou titol cap a Beniarrés



Imatges de la prova de ciclocròs celebrada a Benifairó de la Valldigna


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...