Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 12 de gener del 2009

El Beniarrés CF no pot arrosegar cap punt a Castalla

El Beniarres CF va perdre per 6 a 3 contra l’equip de la Foia

Aquest partit contra l’equip del Castalla CF era el darrer de la primera volta. L’equip del Comtat no va poder portar cap punt cap a sa casa però el bon sabor de boca i la progressió del joc és evident que millora dia a dia.

El resultat sembla enganyos doncs el Beniarrés CF li va plantar cara a l’equip del Castalla CF amb un un jugador menys per l'expulsió de Javi i així i tot, va poder arribar a empatar el partit en alguns instants del partit.

Aquesta és una crònica del partit feta per un dels protagonistes:

Hem perdut 6-3 però el resultat és enganyos . La primera part havem jugat prou be i hagueren pogut haver fet algun gol però no hem estat encertats de cara a porteria, per l´altra part el Castalla ens ha fet dos gols a beló parat ,un en una falta que ha rematat un jugador de cap i el segon en un corner que ha pentitat Xapu i en el segon pal un jugador del Castalla que ha entrat sols ho ha aprofitat i ha marcat el 2-0. Abans, el Castalla havia fallat un penal quan el marcador estava 0-0. Nosaltres hem tingut algunes oportunitats entre Esteban, Toño, Cota,... però no hem pogut convertir-ne cap en gol.

Ja en la segona part ens han marcat el 3-0 i han expulsat a Javi per doble groga, però amb un jugador menys hem marcat el 3-1 en un centre que Ivan (llapisera) a rematat de cap i tot seguit un altre gol de Guanxo que ha rematat de cap una falta treta per Esteban marcant el 3-2. Els ànims i la il·lusió s’han posat per tot lo alt i ja pensavem que podriem traure un bon resultat del camp de Castalla jugant amb un jugador menys. Quan estavem apretant per aconseguir l’empat, ens han marcat el 4-2 i s´hem enfonsat però en una gran presio del nostre equip hem pogut furtar una baló i Guanxo novament, ha tornat a marcar amb un gran xut en una gran acció de força, era el 4-3 i quedava poc temps per a poder empatar, però tot seguit hem comés un penal absurd i ens han marcat el 5-3. Després en una altra contra, amb un clar fora de joc, ens han marcat el definitiu 6-3.

En definita, un marcador ample que no reflexa l’ocurregut en el camp i en el que haguerem pogut traure alguna cosa positiva. Destacar que ha debutat Esteban de Cocentaina, que ha jugat la primera part, i s´ha retirat perque ha notat xicotetes molesties en el cama que havia estat lesionat.

alineació titular ha sigut la formada per: Virgili en porteria, Guanxo, Gabri, Javi (bobi) en defensa, Xapu, Javi, Cota, Toño i Ximet en la mitja , i en punta els dos Estebans. En la segona part ha entrat, Ivan(llapisera), Eloy, Marquitos i Manolo.

La proxima setmana juguem contra l'Agullent en el seu camp esperant traure algun resultat positiu.