BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

dilluns, 5 de gener de 2009

Son tres, son mags i venen de l'Orient..... els nostres reis

Hui a les 18:30 hores arriben els Reis Mags d’Orient a Beniarrés

Aquests dies de il·lusio, esperança i felicitat, tenen el seu colofó hui amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient al nostre poble un xiquets i no tant xiquetes, esperen amb il·lusió la seua arribada.

Sols recordar que aquests dies molts xiquets i xiquetes no podran rebre cap joguina ni cap regal i per aixó hem d’apreciar la sort que tenim de viure en una terra on la paraula crisi, sols significa el no poder comprar-se el que a u li ve en gana o no poder anar de viatge al lloc desitjat però sempre tindrà alguna cosa que posar-se a la boca per saciar la fam i garantits els seus serveis bàsics per a viure amb dignitat.

En la terra on Jesus va fer les seues petjades i pronunciar les seues paraules, en la terra on els Reis Mags van oferir els seus regals a Jesus no es temps de pau en aquest moments, son temps de guerra, llàgrimes, por i fam. Recordem-ho.


NO A LA GUERRARelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...