Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 7 de gener del 2009

Lluiset i Roberto fitxen pel Club de Pilota d'Alzira

Els actuals campions autonòmics de "raspall" en trinquete, la parella del club de Beniarrés integrada per Lluiset i Roberto disputaran el pròxim autonòmic, competició degana de la modalitat, que es pot practicar en trinquetes, pistes i carrers, pel club d'Alzira. Aquest club veurà notablement reforçades les seues aspiracions en la competició regna de l'especialitat.

El club d'Alzira duu diversos anys desenvolupant una intensa política de promoció. Ara aspira a col·locar-se en la primera línia competitiva. L'afició de Beniarrés pot estar tranquil·la. Es tracta d'una circumstància especial, a l'espera que el trinquet d'aquesta població torne a estar en condicions de practicar aquest esport amb la dignitat d'un club campió autonòmic.


Imatge de la presentació del Club de Pilota Valenciana d'Alzira amb Lluiset i Roberto

L’adreça del Club de Pilota Valenciana d’Alzira és aquesta on podreu trobar aquesta informació i molta més referent a aquest important club.

Noticia apareguda al diari Levante-EMV

La remodelació del nou trinquet de Beniarrés

Aquesta obra fa anys que va dient-se que es fa però a dia d’avui encara no es cap realitat. Ja al pressupost municipal de l’ajuntament de l’any 2007 estava pressupostada amb un cost de 171.000 €, després es va passar a l’any 2008 i ara novament al 2009, sense tindre capa data d’inici de l’obra.

Al pressupost inicial de 171.000 € per a reforma el trinquet, la Diputació d’Alacant pagava el 40 %, la Conselleria d’Esports el 40% i el 20 % l’Ajuntament de Beniarrés, quantitat que puja a uns 35.000 €. L’obra consisteix en ampliar un metre la seua amplaria, construir una grada alta a uns dels fons del trinquet, canviar l’enfilat que el cobreix, entre altres coses.

El passat ple ordinari, jo mateix, li vaig preguntar a l’alcalde quins eren els motius pels quals l’obra de reforma del trinquet encara no s’havia començat, responent l’alcalde que era culpa de la Generalitat Valenciana que no executava l’obra. Sembla ser, i es una opinió personal, que darrere d’aquest retard esta la falta de liquides econòmica de la Generalitat Valenciana que va retardant les obres. Segurament, que els dos pilotaris del Club de Pilota Beniarrés juguen per el Club d'Alzira es motivat a que les obres poden començar en aquest any 2009 després de tant d'any de ser pressupostades.

Per tant aquest any l’afició beniarresina es perdrà les partides de l’autonòmic de primer nivell.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...