Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 20 de gener del 2009

Campionat d’Espanya de Ciclocròs

Carles Ruiz acaba en huitena i Iñaki Gozalbez en la vint-i-setena posició en la classificació general en categoria junior.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Valladolid el campionat d’Espanya de ciclocròs. Els dos corredors beniarresins, Iñaki i Carles, formaven part de la selecció junior del País Valencià.

Aquesta és la cr`nica que ha eixit publicada a la web de la Federació Valenciana de Ciclisme pel que respecta a la prova en categoria junior: “En la carrera junior les esperances estaven posades en el trio compost per Hernández, Morales i Ruiz, però cap d'ells va poder optar als metalls. Ruiz va ser el qual més prop va estar a l'acabar en la vuitena plaça, mentre que Morales va ser vintè. Gozálbez (27º), Gandia (39º), Hernández (41º) i Pascual (53º) van ser els altres participants autonòmics que van acabar el campionat “.

Cal dir que Carles va ser el primer corredor en entrar a la línia d’arribada de la selecció del País Valencià i Iñaki el tercer dels corredors valencians dels sis que formaven aquesta selecció.

L’enhorabona a tots dos per aquesta gran carrera.

Aquestes son algunes de les imatges de la prova disputada a Valladolid corresponent al Campionat d’Espanya de Ciclocròs: