Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 10 de gener del 2009

Iñaki Gozalbez i Carles Ruiz correran en el camiponat d’Espanya de ciclocròs

Defendran els colors de la selecció del País Valencià en el Campionat d’Espanya a Valladolid

Els dos corredors beniarresins han sigut seleccionats per el seleccionador valencià de ciclocròs Pascual Momparles Guardiola per a representar a la selecció junior del País Valencià el propers dies 16, 17 i 18 de gener a la ciutat de Valladolid en el campionat d’Espanya de Ciclocròs. Juntament amb Iñaki i Carles estaran Oscar Hernandez, Carlos Morales i Pedro Gandia.

La selecció autonòmica aspira a podis i medalles en pràcticament totes les categories, excepte en elite i sub-23, on el nivell nacional està per damunt. En junior, cadets i fèmines i, sobretot, en les categories de sènior i màster, els valencians partiran en el grup dels favorits sobre un circuit sec i ràpid, similar als quals componen la Challenge del País Valencià, que aquest diumenge compleix la seua última cita en Camp de Mirra.

Es començarà el divendres amb la prova per relleus, a les 16,00 hores, amb un cadet, un juvenil, una fèmina, un màster, un sub-23 i un elit de cada selecció autonòmica, donant cadascun d'ells una volta al circuit, en l'ordre que establisca prèviament el tècnic, en una prova “calcada” del BTT i que ja va resultar un notable èxit en la seua primera edició. Aqueixa serà l'única prova del primer dia.


Imatge del cartell del Campionat d'Espanya de Ciclocròs de l'any 2008


El dissabte al matí serà el torn dels màster 40, 50 i 60, a les 11,30, mentre que les fèmines en les seues tres categories elit, juniors i cadets- eixiran a les 12,30. A la vesprada, a les 15,00 els sèniors i màsters 30 i una hora més tard, els sub-23. La cerimònia protocol·lària d'aquestes nou categories es realitzarà de forma conjunta, a partir de les 17,00 hores.

Finalment el diumenge, els tres últims títols en joc: cadets, a les 11,00; juniors, a les 12,00, i elits a les 13,30.

La millor de les sorts per als dos corredors de Beniarrés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...