Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 27 de gener del 2009

Presentació al Centre Cultural “Joan Fuster” de Beniarrés

“Històries del Paradís” el primer llibre de Xavi Sarrià, cantant d' Obrint Pas.

El divendres 30 de gener al Centre Cultural "Joan Fuster" del municipi de Beniarrès, localitat de la comarca del Comtat, a les 20'00 hores, tindrà lloc la presentació de “Histories de paradis” primer llibre de Xavi Sarrià, cantant del grup Obrint Pas.

El llibre, un recull de contes breus, un viatge pel nostre planeta a través d'un mosaic ple de vida, on la realitat més crua s’entrellaça amb la fantasia més sorprenent. Un llibre escrit a base de flaixos que ens conviden a reflexionar sobre el món que vivim i construïm entre tots.

Un jove finlandès s’amaga aterrit dins d’un armari mentre un company de classe dispara a tort i a dret pels passadissos de l’institut. Una trapezista es balanceja damunt la corda que la separa de l’abisme. Una parella d’adolescents abandonen la infantesa entre les flames del suburbi on viuen. Una ambiciosa formiga farà el que siga per descendir en la jerarquia social del seu món. Un soldat d’elit nord-­americà explica sense pudor a les càmeres com va arrasar un poblat iraquià per atrapar un grup de presumptes terroristes. Dos germans africans desafien l’oceà a bord d’una barcassa que els ha de conduir al paradís.

L'activitat està organitzada pel Rogle des de l'Ateneu Popular Arrels. En la presentació és podrà comprar el llibre a 15 euros.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En finalitzar la presentació realitzarem un sopar a 10 euros en l'Ateneu Popular Arrels i després actuació en format acústic i informal d'Obrint Pas. Cal confirmar assistencia.

Beniarres al dia ha dit...

A un comentari no publicat.

Sols dir-te que les persones interessades en anar al sopar que ho comuniquen directament als membres de l'Ateneu i no cal posar tota la llista que m'has enviat per a que es publique en aquest blog (sincerament cap d'elles anirà i no em cremaria la ma).

Salutacions

Anònim ha dit...

Per qué no públiques el altercat que van tindre alguns membres forasters de l'ateneu després del sopar de la presentació del llibre, amb ciutadand de Beniarrés?

Beniarres al dia ha dit...

Desconeixc el fets de com van ser i que realment va passar i ningú m'ha dit res. Si que em van dir el dissabte a migdia que havia hagut algo de gresca després del sopar a l'Ateneu però desconeixc els fets i no li vaig doanr més importancia que una xicoteta baralla.

Seria molt interessant que si saps el que va passar ho comentares.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...