Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 2 de juliol del 2007

L'equip de Beniarrés a la final del Ruralcaixa

El dissabte van aconseguir els punts definitius front a Rafelbunyol


El trofeu Ruralcaixa de raspall ja té el primer finalista. Si fa dos dissabtes l’equip de Bicorp aconseguir trencar la imbatibilitat de l’equip de Beniarrés, els de Rafelbunyol estigueren a dos jocs d’aconseguir endossar la segona derrota a l’equip del Comtat.

El pasta dissabte i als carrers de Rafelbunyol, es va disputar una més que emocionant partida de raspall entre l’equip local i l’equip del nostre poble. Si Beniarrés aconseguia la victòria passava directament a la final del Ruralcaixa que es jugarà als carrers del Genovés.

Finalment en una partida molt disputada, els de Beniarrés van aconseguir la victòria per 30- 40, donanat-li el pas a la gran final.

En l’altra partida els de Bicorp es van imposar als de Xeraco per 25 – 30 en la població de la Safor.

La classificació queda de la següent manera després de disputar-se aquesta jornada, Beniarrés 12 punts, Bicorp 9 punts, Rafelbunyol amb 7 punts i com a cuer Xeraco B amb 3 punts.

La propera jornada i última , es voran les cares Beniarrés contra Xeraco B, sense cap emoció i l’altra Rafelbunyol contra Bicorp on es jugaran un lloc en la final.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...