Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 23 de juliol del 2007

Carles Ruiz, el seté millor d'Espanya

Excel·lent actuació del beniarresí en el Campionat d’Espanya celebrat a Bilbao

Els passats dies 20,21 i 22 de juliol s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de MTB 2007 a Ramales de la Victoria. La carrera on corria Carles Ruiz com a component de l’equip que representava al País Valencià es va celebrar el 21 de juliol. La categoria era la cadete. La prova consistia en pegar-li tres voltes a un circuit amb un distància de 23’40 quilometres i on van participar 55 corredors d’un total de 60 inscrits.

El corredor beniarresi va quedar en setena posició a 4 minuts i 58 segons del guanyador, sent el primer corredor del País Valencià classificat. La mitja resultant va ser de 17’10 quilometres/hora. El guanyador va ser Daniel Guasch Tur de les Illes Balears amb un temps de 1 hora 16 minuts i 50 segons.