Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 4 de juliol del 2007

Tal vegada fem tard ?

Tres modifcacions pendents d'aprovació

L’ajuntament de Beniarrés a data d’avui, té 3 modificacions puntals del Pla General d’Ordenació Urbana pendents d’aprovar per part de la Comissió Territorial d’Urbanisme depenent de la Generalitat Valenciana. Açò en poques paraules vol dir que els canvis de carrer, de catalogació de terrenys i de les àrees de repartiment que el nostre ajuntament ha proposat no estan aprovades per diferents motius o qüestions tècniques i mai polítiques i l’únic responsable és la Generalitat Valenciana.

Les modificacions pendents d’aprovar son les segúents:

Modificació Nº 2 publicada al DOCV del 8 de maig de 2006 i que afecta a l’àrea coneguda com el Dr. Orero i on es pretenen fer unes casetes i l’ajuntament de Beniarrés vol fer una píscina municipal, prèvia compra dels terrenys.

Modificació Nº 3 publicada al DOCV del 27 d’abril de 2007 i que afecta a l’area coneguda com del Teular on s’han modificat l’area de repartiment que figura en el la General.

Modificació Nº 4 publicada al DOCV del 29 de maig de 2007 i que afecta a uns terrenys que té la Cooperativa i un particular en el carrer Alacant (imatge de baix)
Amb aquestes dades el que vull dir és que és la Generalitat Valenciana és la única responsable de que aquestes modificacions a data d’avui no estiguen aprovades a petició de l’equip de govern del Partido Popular que governa Beniarrés i no cap partit polític, a més a més en minoria a l’ajuntament de Beniarrés.

Aquesta demora en l’aprovació de les modificacions fa que no es puguen construir ni casetes ni piscines( la modificació del Dr. Orero, fa més de 14 mesos que ha estat publicada i encara no està aprovada) al estar totes les àrees de repartiment afectades per modificacions amb la conseqüent paralització de concessió de llicències municipals d’obra per part de l’ajuntament.

Esperem que Beniarrés no faça tard i que els constructors s’animen a fer casetes al nostre poble, ja que la crisi en la construcció sembla estar aprop.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...