BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

divendres, 29 de juny de 2007

El Servei Sanitari al nostre consultori

Els consultoris és queden buits de personal


Comença l’estiu i això sols és el començ i comencen les primeres queixes per la deficient atenció sanitària que es presta al nostre consultori degut a que els metges dels diferents consultoris agafen vacances i la Conselleria no dota de suficient personal per cobrir les baixes.

El metge que es quede en eixe moment de servei deu cobrir tots els altres pobles amb la conseqüent desatenció del consultori de Beniarrés per l'augment del volum de treball. A aquest fet, cal sumar-li també l’augment de població que sofreixen les poblacions de la nostra comarca en el periòde estiuenc que fan que el ràtio per metge augmente.

Els usuaris sempre tenen raó però també cal saber qui és el responsable d’aquesta desatenció, que evidentment és la Conselleria, que prefereix gastar-se els diners en grans esdeveniments, en publicitat, en la Forumla 1, etc que en donar una correcta atenció sanitària i no encarar-se en el cap de turco que normalment és el metge o l’ATS.

Els usuaris del servei sanitari públic poden fer molt per solventar açò , simplement cal fer la corresponent denuncia. Ah, però això ja és un altre cantar!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...