Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de juliol del 2007

Junta de la Coopertaiva "Verge de la Cova Santa"

Continua la mateixa Junta Directiva al front de la Cooperativa
El passat diumenge es va celebrar es va celebrar al Llar dels Jubilats de Beniarrés una junta extraordinari de socis amb 4 punts en l’ordre del dia amb la intenció principal de donar els contes de l’any passat i d’elegir una nova junta directiva entre altres.

Pel que respecta als contes cal dir que tant les seccions de plaç fixe com els diners en llibretes han pujat de forma considerable. També es va informar de les inversions al llarg dels darrers quatre anys i del preu actual de l’oli que desgraciadament va a la baixa. També és va aprovar pujar un cèntim el preu per quilo de molturació principalment per a fer front al pagament d’un préstec per a la nova màquina de fer l’oli que fa uns anys es va adquirir i que en set anys s'espera estiga pagada.

Pel que respecte a l’elecció de la nova Junta Directiva cal dir que sols es va presentar una candidatura i que era l’actual, per tant es presentaven a la reelecció amb la nova incorporació de Juan Luis Tomas, que suplia la baixa d’un antiga component de la Junta. Cal recordar que com a president ha quedat Evaristo Gilabert. Destacar el caràcter democràtic d’aquest Junta Directiva al presentar-se ells mateix una qüestió de confiança donant a elegir als socis si aprovaven o no la seua gestió al capdavant de la Cooperativa. Van haver 80 socis que van votar, dels quals 77 van votar a favor de la Junta actual i 3 en contra. La resta de la sessió va ser una bassa d'oli, simptoma de una bona gestió.

Com a curiositat, aquesta serà la última junta que es celebra al Llar dels Jubilats, ja que d’ara endavant es celebraran al centre cultural “Joan Fuster”.

Esperem que aquest nou període siga tant fructífer com l’anterior. Enhorabona a tots!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...