Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 3 de juliol del 2007

Esdeveniments d'aquest cap de setmana

Celebració de la Fira de Beniarrés

El passat cap de setmana Beniarrés va celebrar la seua Fira, novament la calor va ser xafogosa i va fer bó el sobrenom de la Fira de la Calor amb que es coneguda en Beniarrés i arreu de la nostra comarca.

Les exposicions van estar molt bé, al igual que el mercat medieval però es clar que la calor que fa, fa que la gent no acudeixca a veure-les ni a comprar en les paradetes del mercat. Van haver paradetes que el diumenge ja ni la van muntar ( sobretot de menjar) i es que la calor podia més que les ganes de comprar i vendre.
Al meu parèixer és lamentable, ja que el mercat era el millor que havia vingut fins ara i el canvi de lloc també va ser un encert al congregar-ho tot en el mateix lloc.

Les actuacions musicals si que han deixat que desitjar, ja que l’actuació del grup argentí la nit del divendres, no era el que la gent espera o agrada, per a després de sopar fer algun ballet. També han qualificat com a decebedora o que “no era el s’esperava” l’actuació de Los Rebeldes. No estava massa ple i de segur que hi havia menys gent que l’any passat amb l’actuació de Formula V.
La partida de raspall, l’animació de la Fira, les motos antigues, etc van estar molt bé, però tot va estar supeditat a la climatologia i la calor ha sigut molt forta. Com anècdota, cal fer-se ressò del criteri objectiu alhora de donar els ventalls i els barrets, ja que depèn de qui anava li’n donaven o no, i a la nostra diputada autonòmica Mª Vicenta Crespo no van ser ni per a donar-li una barret per a son pare que estava convalescent d’una operació. Lamentable.

Ara tant sols cal saber el cost de la Fira d’enguany (l’any passat va costar més de 45.000 €) i de les subvencions que es rebran per a sufragar-la i esperar que l’equip de govern escolte al poble i la canvie de dates. Seria un gest de modèstia per la seua part.

La Festa de Sant Pere, patró de Beniarrés

El diumenge es va celebrar la festa de Sant Pere. Els festers era la gent que viu als carrers Sant Pere, Sant Isidre, Ausiàs March , carretera de Castelló i crec que Carrer Alacant en la seua part alta.

La festa va ser com sempre, encara que amb l’ambientació de la Fira el que fa que li done una major protagonisme o tal vegada no i que aquesta festa quede inclosa dintre de la Fira.

La festa de Sant Pere, va acabar amb un esplèndid castell de focs d’artifici encara que l’aire el va deslluir una mica.

1 comentari:

salva ha dit...

EN PRIMER LLOC LA FIRETA HA SEGUT UN EXIT, EL CONCERT ESTAVA A TOPE, EL CONFLICTE AMB LA NOSTRA DIPUTADA NO VA SER AIXI CON DIGEU.
Aclariu les coses i ja esta be de possar mentires i envetjes al nostre poble, que ara estem alçant una mica el cap, JA ERA HORA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...