BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

divendres, 20 de juliol de 2007

Final del Trofeu Ruralcaixa de Raspall

Gran final entre Beniarrés i Rafelbunyol al poble de la pilota de Genovés

Ja està ahí i la final s’acosta al poble de la pilota de Genovés. El poble de Genovés s’ha volcat en les celebracions de les diferents finals que es jugaran els dies 21 i 28 de juliol. S’ha asfaltat el carrer, s’ha pintat el terreny de joc i s’han instal·lat grades supletòries esperant l’afluència massiva de la gent de tots els poble finalistes i del amants de la pilota.

El proper dia 28 de juliol a les 18’30 hores es celebrarà la gran final de primera categoria del Trofeu Ruralcaixa que enfrontarà a Rafelbunyol contra Beniarrés. Aquesta partida serà retransmesa per el Punt 2 el di següent, 29 de juliol diumenge. La final suposarà un desplaçament massiu dels aficionats de Beniarrés i Rafelbunyols que ompliran els carrers del Genovés en un ambient festiu, esportiu i reivindicatiu del nostre esport autòcton.

Esperem que els jugadors del nostre poble tinguen sort i donen la talla i s’emporten el trofeu cap a aquestes terres del Comtat. Allí es vegem. Sort !!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...