BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

divendres, 20 de juliol de 2007

El jutge del Olmo ordena la retirada de l'últim número de la revista El Jueves

A la portada hi sortia una caricatura sexual de Felip de Borbó i Leticia Ortiz


El jutge de l'Audiència Nacional Juan del Olmo ha ordenat, a petició de la fiscalia, que la policia retiri tots els exemplars de la revista El Jueves dels quioscos i punts de venta a causa d'una caricatura a la portada en què surten el príncep Felip de Borbó i la seva dona Letizia Ortiz en una postura sexualment explícita. N'ha prohibit la difusió i, a més, el jutge també ha ordenat que la policia confisqui el motlle del dibuix.

L'acte judicial diu que la caricatura és clarament denigrant i objectivament infame per a Felip de Borbó i Leticia Ortiz. El fiscal Miguel Ángel Carballo, que ha actuat a instàncies de la fiscalia general de l'estat espanyol, pretén ampliar aquesta tarda la petició de retidada de la revista de les pàgines web o altres mitjans de difusió.
A més, s'ha demanat al director de la revista que identifiqui l'autor de les caricatures, que podrien ser acusats de delictes contra la monarquia que poden resultar amb dos anys de presó per a qui cometi calúmnies o injúries contra el rei o els seus descendents. Cal tenir en compte que El Jueves arriba als quioscos els dimecres.
La caricatura fa referència a l'ajuda per a la maternitat de dos mil cinc-cents euros anunciada pel govern espanyol i hi surt el text 'Te n'adonaràs si et quedes embarassada? Això serà el més semblant a treballar que hagi fet en tota la meva vida'.
Noticia apareguda al diari electrònic Vilaweb
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...