BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

divendres, 20 de juliol de 2007

El jutge del Olmo ordena la retirada de l'últim número de la revista El Jueves

A la portada hi sortia una caricatura sexual de Felip de Borbó i Leticia Ortiz


El jutge de l'Audiència Nacional Juan del Olmo ha ordenat, a petició de la fiscalia, que la policia retiri tots els exemplars de la revista El Jueves dels quioscos i punts de venta a causa d'una caricatura a la portada en què surten el príncep Felip de Borbó i la seva dona Letizia Ortiz en una postura sexualment explícita. N'ha prohibit la difusió i, a més, el jutge també ha ordenat que la policia confisqui el motlle del dibuix.

L'acte judicial diu que la caricatura és clarament denigrant i objectivament infame per a Felip de Borbó i Leticia Ortiz. El fiscal Miguel Ángel Carballo, que ha actuat a instàncies de la fiscalia general de l'estat espanyol, pretén ampliar aquesta tarda la petició de retidada de la revista de les pàgines web o altres mitjans de difusió.
A més, s'ha demanat al director de la revista que identifiqui l'autor de les caricatures, que podrien ser acusats de delictes contra la monarquia que poden resultar amb dos anys de presó per a qui cometi calúmnies o injúries contra el rei o els seus descendents. Cal tenir en compte que El Jueves arriba als quioscos els dimecres.
La caricatura fa referència a l'ajuda per a la maternitat de dos mil cinc-cents euros anunciada pel govern espanyol i hi surt el text 'Te n'adonaràs si et quedes embarassada? Això serà el més semblant a treballar que hagi fet en tota la meva vida'.
Noticia apareguda al diari electrònic Vilaweb
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...