Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 25 de juliol del 2007

Per a que paguem impostos?

Els serveis que ens ofereix l’administració tant local, autonòmica com estatal no cauen del cel i són pagats amb els nostres impostos. Des de la cosa més ínfima fins a la millor autovia u hospital tot ix del mateix lloc i eixe lloc son els impostos que paguem tots els qui vivim i consumim a l’estat espanyol.

Invertir en sanitat és invertir en futur i especialment si és amb els més menuts perquè tots els diners que ara es gastem en previndré malalties després serà una millor qualitat de vida del ciutadà i també un estalvi per a les arques de la Generalitat que és la qui té les competències en matèria sanitària.


El servei de pediatria que s’oferix a Beniarrés per part de les nostres autoritats sanitàries ha marxat de vacances i no passa res. Han posat un cartell on dia “No hi ha servei de pediatria del 16 de juliol fins el 11 de setembre” i prou, si els nostres fills es posem malalts que vagen a Muro, on la situació està pareguda o que vagen a col·lapsar el servei d’urgències de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi.


Però que no vivim em la millor regió d'Europa segons la seua televisió Canal 9? , Però que no som l'enveja d’Europa senyor Camps? Es açò un servei que done enveja? O és un servei de la millor regió d’Europa? No em faça riure senyor Camps.

Per estalviar-se una sou d’un pediatra que sustitueixca al que hi ha finas ara prefereixen deixar buida la plaça , això si diners per a l’America’s Cup o diners per a la Formula 1 tots els que hi calguen perque per a fer escoles on llocs on atendre els nostres majors està la cosa puta de que n’apareguen.

Per cert li he dit al meu fill Xavi, que té huit mesos, que no es pose malalt fins a Setembre. Tal vegada em fa més cas que si li demanara un pediatra al senyor Camps?

De que donem enveja??? Que no ens preguen el pel

3 comentaris:

ana ha dit...

¿pero es ahora cuando te das cuenta de eso? pues si que te preocupaba a ti la sanidad "pública" de Beniarré cuando mandava tú partido, ¿O es que ahora que tienes hijos te das cuenta de lo que los demás padres hemos estado diciendo desde hace años? Entonces ESPAÑA también iba bien, o va bien no lo sé.Abre bien los ojos y no te cieges con criticar cosas que han estado así durante mucho tiempo. Y UNA RCOMENDACIÓN SI ME PERMITES, DISFRUTA DEL VERNO Y RELAJATE UN POQUITO, SALUDOS.

Anònim ha dit...

Crec que tens tota la raó del món i a més a més el nostre Alcalde no fa
res per defensar els interesos del poble, ara mateix deuria estar
barallant-se amb la Conselleria per aquest tema. Es clar que no ho fará, o
sí. Esperem que ens diga algo als pares i mares dels xiquets

Beniarres al dia ha dit...

Et recorde que estan els socialistes al capdavant de l'Ajuntament de Beniarrés i jo entre ells, es quan es va crear la plaça de pediatra que després
ampliarem a dos dies a la setmana i, t'assegure que vam suar per
aconsegiur-ho. Clar després va vindre molt bé a tots els pobles, i ara el que haurien de fer és no conformar-se en el que hi ha perquè en aquests tres anys no han menejat res per a tenir PEDIATRA TOTS ELS DIES.
Junt amb el servei de pediatria es va realitzar el programa de salut i alimentació del xiquet/a.
bé, el més bònic que tenim és la satisfacció de que les coses ahí estan i nosaltres les faja qui les faja sabem valorar-les i fer un bon ús d'elles, a diferència d'altres!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...