Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 9 de juliol del 2007

Esdeveniments d'aquest cap de setmana

Inaguracions, teatre i esport els protagonistes


Aquest cap de setmana, els actes a Beniarrés han sigut molt prolífics i variats.

Començaven el divendres al caure la nit on al polígon industrial Els Pintes l’empresa local Serralleria i Fusteria Chori CB, feia la inauguració de la nova nau que s’han construït. En un temps record de 4 mesos, han construït els 1200 m2 de que disposen.

L’acte va estar arropat per al voltant d’un centenar de persones, acompanyats de una xaranga i com no la bendició del nostre rector acompanyat d’un nou acòlic i electricista de la mateixa nau. Posteriorment es va servir un excelent aperitu.

Que tinguen tota la sort del mon en aquesta nova etapa.

També aquest mateix divendres va començar al “Joan Fuster” el festival de teatre infantil que organitza l’ajuntament de Beniarrés al llarg de tot el mes de Juliol.

El dissabte i diumenge, l’esport va ser el protagonista amb la celebració de les XXIV Hores Esportives de Beniarrés. Es van jugar les modalitats esportives de Frontennis i Futbet. Pel que fa referència al futbet la final la van jugar l’equip de l’orxa i l’equi de Cocentaina on en l’ultim minut el socarrats van aconseguir empatar la final a 3 i posteriorment en la tanda de penaltis es van emportar el trofeu i els 500 € de premi cap a Cocentaina. La pista poliesportiva estava de gom a gom.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...