Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 23 de gener del 2009

El Partido Popular de Beniarrés crea una web

El PP beniarresi crea una web per a contrarestar les informacions que apareixen en aquest blog

Era qüestió de temps que aquesta noticia es produira. Hui he rebut un comentari anònim(com no) al blog de Beniarrés al dia, informant de com trobar l’adreça de la web que el Partido Popular de Beniarrés havia creat. Com no, la curiositat m’ha pogut i he fet el que deia el comentari, trobant l’adreça d’aquesta nova web local. L’adreça és: http://www.ppbeniarres.com/.


Web del Partido Popular de Beniarrés


He estat llegint i pegant-li una mirada. M’alegre que el Partido Popular de Beniarrés es lleve la careta i que expresse el que realment creu i pensa de la política local, dels partits de l’oposició (especialment del PSPV-PSOE de Beniarrés) i de la meua persona, que sense nomenar-me ix molt a sovint en aquesta web. I com, ho oblidava, i també d’aquest blog de Beniarrés al dia, que sembla ser es molt seguit per el Partido Popular doncs gran part dels articles que he llegit son interpretacions des de la visió de la dreta local del que és publica en aquest blog. La web està integrament en llengua castellana ( com no!) i te diferents apartats a la part esquerra de la web.

Per anar fent boca, aquest és un fragment de la web del Partido Popular de Beniarrés estreta de l'apartat Noticias:

" A este señor le explicaremos que da igual celebrarlo por la mañana que por la tarde porque como el dice a veces ,siempre somos cinco concejales del pp y nos da igual que vengan todos los de la oposición o no ,para que tenga claro que no lo hacemos con ese objetivo , el partido popular no puede adivinar si usted trabajan de día , tarde o noche , cosa que hacen y como comprenderá ante un problema que provocan ustedes no vamos a estar preguntando cuando pueden venir porque la agenda municipal la marca el gobierno,.


Y si hubieras trabajado por la tarde? y hubiéramos hecho el pleno por la tarde , o querías que para asistir tú, no fuéramos a la final ,¿cuando me preguntó algún alcalde socialista que tenían dedicación exclusiva el turno que hacíamos todos los concejales de la oposición? ,¿ o quieres que perjudiquemos a terceros por vuestras alegaciones ridículas? porque no sabéis ni lo que es una alegación."

Felicitar novament al Partido Popular de Beniarrés per que ara tindrem una altra font d’informació del que passa a l’Ajuntament i al nostre poble. Espere que tinguen respecte pels seus adversaris polítics i que no falten a la veritat i que les actualitzacions d’aquesta web no es facen dintre de l’horari laboral dels dirigents locals alliberats del Partido Popular, doncs si cobren un sou pagat per tots els contribuents es per a que treballen per a tots i totes no per al seu partit.

Lamentablement, els i les lectors/es no podrem fer comentaris sobre les noticies publicades al igual que es pot fer amb un blog (encara que hi ha una adreça de correu ppbeniarres@hotmail.com) que hi apareixen a la web, de ser possible fer-los, jo si que signaria els meus comentaris i no ho faria amb anònims com han fet els representants populars del PP de Beniarrés quan han comentat alguna noticia al blog de Beniarrés al dia.

Ja per tancar. He vist el video que està a la web i el final és realment bo quan ix “Y a misa siempre solos”.

En aquest blog tindreu un enllaç directe a la web del PPBeniarrés a l'apartat "Blogs i webs amigues de l'Hivern"

14 comentaris:

Carles Tomàs ha dit...

Acabe de veure aquesta web i, com a presentació, està bastant bé. Ara, en quant al contingut i a la forma d'exposar els escrits, ja no ho tinc tan clar.
De tot el que rebateixen a l'oposició, no puc dir res perquè ho ignore. El mateix em passa quan aquest blog critica el govern municipal.
En quant a la forma d'expressar-se, no crec que siga la més escaient. No es pot tractar a uns components de la mateixa corporació municipal com a desconeguts, tractant-los simplement com "Ese señor". Sona molt mal.
Tampoc em pareix bé que utilitzen l'argument de l'atac al govern central com a forma de propaganda de les seues actuacions. Llegint aquesta pàgina, em fa la impressió que estic veient Notícies Canal 9 i amb una ració ja en tinc prou.
No m'agrada que no hi pugues donar la teua opinió en un apartat de comentaris i hages d'anar a una adreça de correu electrònic. No és un bon lloc perquè allí tot queda en l'anonimat. M'hagués agradat més fer-ho en el lloc on pertoca i no recorrer a aquest blog.
I, finalment, com a beniarresí, em resulta d'allò més estrany que la llengua emprada no siga la que parla el poble de Beniarrés.
Si aquest comentari no agrada a tothom, ho lamente. Cadascú és lliure d'opinar.

Anònim ha dit...

Que pàgina més cutre. No val la pena ni entrar a vor-la, vaja cosa qüenta, veritat és que no sabria dir-te que m'agradat, ni el blau de fons és bonic. Fa cremor, no la mireu perfavor que vos agarrarà una conjuntivitis o un còlic al ronyó, per la seguretat vostra i dels vostres fills eviteu que això aparega als vostres ordinadors.

Anònim ha dit...

¿ronyó? AIXO QUE COLLONS ES ? ay ay ay......avore si monteu un video amb els proyectes que va fer el psoe quan gobernava! "ara que igual no hi ha prou cançó per acabarlo".

Anònim ha dit...

La canço del PSOE per al video i per a tot ja la sabem tots de sobra ;
vamos a contar mentiras , trailara
vamos a contar mentiras , trailara ..........

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer comentari dues coses.

Veus, en aquesta pàgina pots escriure les teues opinions i son publicades encara que deixen molt que dessitjar.

I en segon lloc, et convide a llegir el primer comentari sobre aquest article. Tal vegada deprengues algo.

Anònim ha dit...

He vist la web del ppbeniarres i de Beniarrés és propaganda electoral (sols conta allò que han construit o millorat en el poble)i una continua crítica als grups de l'oposició. A més amb un estil literari ja conegut de l'època d'Alternativa per Beniarrés.
La resta és informació de la COPE, El Mundo, etc, a nivell estatal.
Note a faltar un aire més democràtic com és un blog que permet opinar, com aquest.
Continua, Fede

Anònim ha dit...

eERA D´ESPERAR K EL PP DE BENIARRES FERA UNA PAGINA UNA PREGUNTA QUE FAIG QUAUNT DE TEMPS DURRARA? I LA GENT LA CONSULTARA? L´ACTUALITZARAN DIARIAMENT O PASSARA EL TEMPS?....

NO ENTREU K L´UNICA COSA QUE FAN ES MANIPULAR

Anònim ha dit...

Cada día que pasa me doy cuenta que la gente utiliza de una forma gratuita y con un interés particular los adjetivos y verbos sin darse cuenta del significado de los mismos. Que entendemos por manipular? parece que hay un sector de la población que ha asumido como propios los verbos : manipular, oprimir , antidemocrático, obscurantismo, amiguismo....así unos cuantos más con la única posibilidad de uso hacia el gobierno local de Beniarrés. Me parece que deberiamos ser más respetuosos y analizar con detenimiento el uso de nuestro vocabulario. Yo he entrado en este blog y he de reconcocer que muchos de los comentarios publicados son ataques con descrédito y algunos incluso personales, hacia el gobierno local. La politica, la democracia y sobre todo el respeto hacia cualquier persona, independientemente de su ideología merece un respeto. He entrado en la web del pp local y en ningún momento he encontrado manipulación alguna, más alla de la simple visión que cada uno tiene de las cosas. Este blog también puede ser entendido para mucha gente de Beniarrés como una manipulación, donde uno puede opinar, criticar e incluso insultar de una forma gratuita ¿no es esto manipulación? O solo tiene la verdad una parte?
La web recoge comentarios y publicaciones escritas en otros foros o periódicos, también es manipulación?´Creo que confundimos las cosas en función del propio interés. Yo desde aquí os invito a entrar al Blog y a la web del pp de beniarrés, a consultar las distintas opiniones y a dar nuestra opinión con argumentos y comentarios desde nuestro punto de vista con total educación. Quien es el anónimo para decidir que no entremos en una web? eso no es manipulación? en un país democratico y en un estado de derecho como es el nuestro existe un principio denominado DERECHO DE OPCIÓN, que veo que muchos de los visitantes de este blog han olvidado la existencia de este derecho.

Beniarres al dia ha dit...

Aquest blog està fet per a informar, evidentment des del punt de vista de l’autor, de les coses que passen a Beniarrés per a que la gent puga després opinar i exposar les seues idees i reflexions sobre la noticia exposada.

No entre a valorar el que dius “He entrado en la web del pp local y en ningún momento he encontrado manipulación alguna, más alla de la simple visión que cada uno tiene de las cosas” però et puc dir que no estàs en lo cert. Comparteixc amb tu el que dius que la gent entre a aquest blog i a la web del PP per a informar-se però una aclaració, aquest blog és un blog personal de Fede Jordà en canvi el que s’exprese a la web del PP de Beniarrés és la informació de tot un partit polític.

Fas reflexions i valoracions sobre els comentaris que en aquest blog es comenten, en pots dir quan es manipulació i quan es llibertat d’expressió? Et puc dir que hi ha un munt de comentaris que no s’han publicat al blog perquè son realment insultants i despectius, no sols per al govern municipal sinó cap a la meua persona i altres veïns de Beniarrés.

Crec que no deus fer a la gent tant ignorant i evidentment, els lectors d’aquest blog poden després informar-se al carrer, als plens de l’ajuntament, al BOP, al DOGV i parlant amb l’equip de govern local.

T’anime a seguir llegint aquest blog i anar fent bons comentaris.

Anònim ha dit...

La web està bé, cadascú és lliure d´entrar en un lloc o altre i traure les seues conclusions. Però el que fa mal a la vista és el cartell de "SERVISSIS" de l´escola infantil que apareix al video (al minut 6:42).
Per favor!!!!!!

Anònim ha dit...

Manipular, entenc, és donar informació sesgada, no completa, amb l'objectiu de difondre sols allò que t'interessa.
Sols et preguntaré sobre la informació que dóna sobre la perforació del nou pou d'aigua a la pedrera. ¿Conta la web si és propietat de l'Ajuntament o si és particular?.

Beniarres al dia ha dit...

A la web, el que he llegit no diu res del pou d’aigua si que hi ha algunes fotos ( puc estar equivocat). Al video que hi ha, si que diu “ obramos de buena fe pues la parcela era municipal segun catastro”.

Evidentment, cadastre no demostra la titularitat de les parcel•les. Per a demostrar que la parcel•la és de l’Ajuntament hi ha que tindre l’escriptura de la mateixa a nom de l’ajuntament, i pel que pareix, sembla ser que no tenen l’escriptura perquè suposadament on s’ha fet la prospecció son terrenys privats.

Però lo dolent és que no es la primera vegada que passava, doncs el mateix va passar en uns terrenys en el Toll de Picotares (antic camp de tir) on l’ajuntament volia fer una zona recreativa i va certificar a la Diputació que tots els terrenys on anava a fer-se l’actuació eren terrenys municipals. Finalment van eixir les propietàries i l’ajuntament va tindre que comprar aquests terrenys per 3.000 € (també ix al video).

Per tant, l’home és l’únic animal que tropesa dus vegades en la mateixa pedra

Anònim ha dit...

Entonses, ¿no esta clar que els terrenys on sa fet el nou pou no son del Ajuntament?
Si es aixina com es que no sa donat mes publicitat?
¿Sa informat en algun ple del ajuntament sobre este tema?

Beniarres al dia ha dit...

Hi han seriosos dubtes de que els terrenys on s’ha fet la prospecció per a la captació d’aigua potable a la zona de La Pedrera siguen de titularitat municipal, es a dir, son terrenys privats. Sols un detall, eixa prospecció deuria estar vallada, evidentment no ho està perquè l’ajuntament no pot justificar la titularitat mitjançant escriptura pública.

Als plenaris de l’ajuntament s’ha preguntat molts vegades per part del grup municipal socialistes amb respostes com “ si que son terrenys municipals perquè ho diu el cadastre de rústica”, “teniu (referint-se als socialistes un versió equivocada dels fets”, “ es va fer en eixe lloc en concret perquè era on millor podien treballar les màquines” i una llarga llista de contestacions sempre esquivant la realitat que es traure les escriptures de la parcel•la a nom de l’ajuntament de Beniarrés.

En aquest blog s’ha donat la suficient publicitat per a que tothom que vullga estar assabentat ho estiga, evidentment que no es el lloc més idoni però també té de dir que si a les sessions plenàries assistira més gent aquesta informació estaria més difosa pel poble.

L’alcalde va dir que reuniria als propietaris per tal d’arribar a un acord. Desconeixc si s’ha fet aquesta reunió.

Un altra cosa i es on es socialistes no hem volgut polititzar és que es un conflicte entre particulars i l’ajuntament i crec que hi ha que deixar un temps prudencial per a demanar responsabilitats polítiques en cas de que finalment al poble de Beniarrés li coste diners solventar aquest desgavell.

Espere haver resolt els teus dubtes. Salutacions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...