Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 4 de gener del 2009

Teresa Gilabert Ferrer, descanse en pau

Hui ha sigut soterrada la Jutgessa de pau de Beniarrés

Diumenge 4 de gener, banyat per la pluja, ha sigut soterrada l’actual Jutgessa de Pau del poble de Beniarrés. Persona destacada per la seua participació i prestació en qualsevol acte que s’ha fet al poble i que ha acabat els seus dies com s'habia fer-ho, prestant els seus serveis a la comunitat, al seu poble.

A l’església no cabia una agulla doncs tant ella, com el seu marit Paco com els seus fills Francesc i Raül son persones molt apreciades al poble i els amics i amigues han volgut estar al seu costat en aquest moment tant dificil per a d'ells.

Tere sempre ha estat allà on li s‘havia cridat i havia ajudat a tota aquella gent que li havia fet falta, tinguera igual que fora de Beniarrés o forastera. Al cor parroquial, a l’església, a la catequesis, a les mestresses de casa, en representació del Partido Popular i finalment Jutgessa de Pau. Però dels millors records que tinc d'ella han sigut de la meua infantessa fent-me riure sempre que venia a ma casa o casa els meus tios Pep i Maria o quan preniem la fresca, especialment en aquelles obres de teatre quan eixia disfressada de iaia o de criada i ens feia riure a tots a l’escenari de les Escoles.

Ens ha deixat una gran persona i una gran dona .
Teresa Gilabert Ferrer, desencase en pau

1 comentari:

Carles Tomàs ha dit...

M'assabente per aquest blog del soterrament de Tere i la recorde com aquella xiqueta que jugava amb nosaltres durant la nostra infantesa pel que era el molí de Camilo, junt a la carretera. Era una xiqueta alegre i sense inhibicions, molt simpàtica i agradable. Des d'ací, vull expessar-li a Paco, que també era i és amic, que em sap molt greu que ens haja deixat a tots i principalment a ell i als seus fills.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...