Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 31 de desembre del 2008

Els diners del Fons d’Inversió Local aniran destinats a un edifici per a la música

El Partido Popular aprova amb la seua majoria absoluta destinar els 236.279 € a la construció d’un nou edifici destinat a albergar a la Unió Musical de Beniarrés, la Banda Jove i l’Esportí.

Fa unes poques hores que s’ha acabat el ple ordinari celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés. Primerament dir que ha assistit prou més gent del que va sent habitual darrerament.Des d’ací donar-los les gràcies a tots i totes les assistents.

En un posterior article, faré una crònica de la sessió doncs ha donat prou de si però el que vull comentar en aquest article és en que va a invertir l'Ajuntament de Beniarrés els diners que li han pertocat del Fons d’Inversió Local , atorgat pel govern central i que pugen a 236.279 € per a la nostra població ( 177 € per habitant segons cens de l’1 de gener de 2007). Aquests diners tenien que anar destinats a obra nova, que no estiguera dintre del pressupost de l'any 2009 i principalment, a contractar a gent que estiga aturada.

Aquest punt s’ha debatut al punt cinquè de l'ordre del dia. L’alcalde ha fet un teatret quan ha preguntat a cada portaveu dels grups que formem l’oposició que quins projectes tenien en ment. Evidentment l’alcalde i el Partido Popular ja tenien pensat en que gastar-se els diners i si es tenia intenció de arreplegar altres propostes, hi havia hagut temps més que suficient dies abans del dia de la celebració de la sessió on es volia aprovar el destí d’aquest Fons. Però tot siga per la “participació”, l’alcalde ens ha deleitat amb el numeret de preguntar-nos quines propostes teniem.

El Partido Popular, en la documentació que formava part de la sessió, portava destinar aquests diners a la construcció d’uns vestidors i un “spa” per a la nova piscina que es va a construir en el dotacional del Dr.Orero. Però sorprenentment, ha retirat aquest projecte al·legant que tal vegada no complia les bases de la subvenció ( però no tenim gent amb dedicació exclusiva?) i ha presentat la memòria per a la construcció d’un nou local, bàsicament destinat a la Banda de Beniarrés en uns terrenys que hi ha al col·legi públic Perputxent. Un obra valorada en uns 236.000 €, que sols es podrà adjudicar a una empresa i que tal vegada no siga ni de Beniarrés ni tampoc la gent que es contracte per a fer-la tampoc. Aquesta obra serà la primera fase d’un edifici més gran que es pretén construir.

El BLOC ha presentat les seues propostes quasi totes encaminades a millorar serveis bàsics com clavegueram i aigua potable.

El PSPV-PSOE ha presentat destinar els 236.279 € a la construcció d’una xarxa de recollida d’aigües pluvials per a tot el poble de Beniarrés. Amb aquesta actuació es pretenia alleugerar la xarxa de clavegueram del poble i evitar que quan hi han fortes pluges, l’aigua regolfe per les andrones, entre del carrer dintre de les cases i es puga passar pels carrers amb total normalitat doncs l’aigua de pluja aniria per baix terra. Aquesta obra es dividiria en xicotets projectes per a que totes les empreses locals dedicades a la construcció pogueren fer un obra i així contractar gent aturada de Beniarrés.

Després de fer novament un altre teatret votant les propostes de cadascun dels grups polítics l’obra elegida ha sigut la construcció del nou local per a la música presentada per el Partido Popular amb els vots a favor del PP. Algú esperava un altre resultat?

En cap moment el grup polític del que jo fore part, el PSPV-PSOE, està en contra d’ajudar a la Unió Musical de Beniarrés i altres entitats culturals i cíviques però creguem que destinar aquests diners a la construcció d’una xarxa de recollida d’aigües pluvials haguera sigut un obra que haguera beneficiat a tota la població de Beniarrés i que haguera creat llocs de treball per a la gent aturada.
El Partido Popular té la majoria i ells decideixen

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara, cal saber que diu la gent afectada a la que entra aigua en les seues cases, que diu la gent que á d'anar al mercat o a missa i que no pot perquè els carrers son rius quan cauen cuatre gotes. El PP sols pensa en construir locals.

Anònim ha dit...

PROPOSE UNA GRAN MANIFESTACIÓ DE TOT EL POBLE EN CONTRA DE MAL GASTAR ELS DINERS PUBLICS EN FER COSES DE " FACHADA " SOLS PER APARENTAR LES APARIENCIES I NO RES DE PROFIT PER AL POBLE.
EN EL POBLE SOBREN EDIFICIS PER A LA MUSICA , ESPORTI I DEMES ASOCIACIONS. ¿ ALGÚ DELS PEPEROS QUE MANEN EN EL AJUNTAMENT SA PARAT A PENSAR 1 SEGON SOLES EL COST DE MANTENIMENT DE EIXE EDIFICI ....LLUM ...AIGUA ECT. LO QUE VAL AL CAP DE L´ANY ? PER A QUE CUATRE VAGEN A ALLI A PEGAR DOS FLAUTAES ?
LO SIENTO LUIS , VES MIRAN UN POC MES LLUN , QUE ALCALDE NO SERAS SEMPRE, I MOS DEIXARAS UNA ERENCIA DE PAGOS QUE SAN RECORDAREM DE TÚ PROU. ¿ Ó ES QUE VOS SEMBLARLI AL TEU AMIC CAMPS Ó LA RITA ? TIO PASA YA DE REBENTARÓ TOT I GUARDA ELS DINES PA REALMENT LO QUE FAGA FALTA.
AU PASEU BON DIA I FELIÇ ANY A TOTS

Anònim ha dit...

Hem pareix una aberració, com proposa l'anterior comentari fem una manifestació. Perque el psoe i bloc no la convoquen? La música l'esporti i la banda jove també tenen algo que dir. Posicioneu-se!

Anònim ha dit...

Està demostrant-se que el PP es caracteritza per realitzar grans obres que arruinaran el poble allà on governa.
Naturalment que pense que és més necessari solucionar problemes generals com el de les aigües pluvials.
Quant pujarà la factura de manteniment d'un edifici més?. Penseu en neteja, calefacció, aire condicionat...
Qui necessita eixe edifici?, la Banda i l'Esportí?. Doncs, estaran agraïts al PP i als seus representants locals, encapçalats per l'Alcalde. La veritat és que ja poden votar al PP.

Anònim ha dit...

Fede,
quants dels anonims que publiques estan escrits per tu? No cap?

Anònim ha dit...

e el de l´anonim com vols proposar una manifestació si no saps ni escriure en valencià el lo no existeix consevem i millorem el que tenim i que no vos llaven el cap el polítcs que son tots iguals uns venuts i xupladors del pot

Anònim ha dit...

Fede, crec que deus informar de la defunció de la Jutgessa de Pau.
Tots sabem que estàs de viatge però allà on estigues segur que hi ha internet per a poder informar i t'has assabentat d'aquesta notícia tan poc agradable.
Tere, ha segut una gran persona al llarg de la seua vida i crec que és mereix un reconeixement per part de tots al igual que varem fer amb l'altre Jutge de Pau que desgraciadament també ens va deixar.
Aquest escrit no és un comentari que vullga que publiques perquè va especialment per a tú. Però tampoc tinc ningún incovenient perquè no ho faces.

Beniarres al dia ha dit...

El qui pot prendre les decisions de com gastar els diners és l’equip de govern del Partido Popular que ostenta la majoria absoluta al consistori beniarresí. La resta de partits polítics que formem l’Ajuntament de Beniarrés i que el poble ha volgut que estem a l’oposició sols ens queda controlar les accions de l’equip de govern i proposar idees i projectes per si el PP les veu a bé, portar-los endavant. En aquest cas la proposta del PSPV-PSOE de destinar els diners del Fons d’Inversió Local a construir un xarxa de recollida d’aigües pluvials no s’ha vist amb bons ulls per el PP i s’ha desestimat en favor de construir un edifici.

Sincerament pense que aquest edifici no cal fer-lo, doncs està el Centre Cultural “Joan Fuster” que no està infra utilitzat i que amb una millor gestió i coordinació es podria destinar per a fer les mateixes funcions del nou centre que es pretén construir.

La societat civil, es a dir el poble de Beniarrés, té molta més força de la que es pensa i deu ser ella qui deu organitzar una manifestació. Personalment pense que no cal fer una manifestació però si que la gent sàpiga que en amb aquests diners i altres hi han altres propostes diferents que les del Partido Popular en que destinar-los.

Pel que respecta a l’anònim que diu pregunta: “quants dels anonims que publiques estan escrits per tu? No cap?” . Dir-li que no cap i que espere que tu faces el mateix signant els teus anònims.

Al darrer anònim: M’he assabentat de la mort de Teresa Gilabert, la Jutgessa de Pau, quan estava de tornada de viatge i evidentment que es mereix un article des d’aquest modest blog. Internet arriba a quasi tots els llocs però també es cert que aquest dies no he volgut entrar a la xarxa ni al blog.

Anònim ha dit...

Estic d'acord en que és faça una manifestació.
Com be dius, Fede, la Societat Civil te molta força però com s'organitza per fer una manifestació? Per que votem al PSOE de Beniarrés? sols per anar als plenaris? per fer oposició de silló?
Ja vau fer ven poc per lo de DON JULIAN.
La gent en general te por que parlen malament de ella, per aixó a de ser un partit el que organitze qualsevol protesta, en estes actituts tindrem PP per anys.
Tot açó servix també pel BLOC i els partits independents (que ha sigut de APB i Ximo al capdavant? que ha sigut de la llista i Justo? Heu deixat d'existir, no opineu en públic?) Se que lleguiu este blog digueu algo. Hi ha gent que va confiar en vosaltres no traure representació no vol dir que és desatengueu del problemes del poble per que si els desatengueu demostreu que tenien rao els que dien que es vau clavar en politica SOLS per desbancar el PSOE

Beniarres al dia ha dit...

Una manifestació es molt fàcil d’organitzar tant sols cal posar dir un dia, un hora, un lloc i un lema per a fer-la ( després eixiran els de sempre que diran que es il•legal). Quins objectius es pretén amb una manifestació? Que el PP canvie de la decisió de gastar-se els diners del Fons d’Inversió Local en una cosa o en una altra? Sincerament el PP no va a canviar d’opinió.

El PSPV-PSOE vam repartir uns escrits per bona part del poble on demanavem que els diners es destinaren a la construcció d’una xarxa de recollida d’aigües pluvials. El dia del ple, on es va decidir en que gastar-se els diners, el PP va seguir amb les seues obviant qualsevol proposta feta des de l’oposició. No crec que una manifestació els faça canviar d’opinió.

Si votes PSOE m’alegre però fem molta més feina de la que tu et penses, proposant projectes, informant a la gent del que ocorre a l’ajuntament, fiscalitzant la gestió dels diners, en definitiva controlant i proposant, una altra cosa és que el que fem arribe a la població. Ahí podriem estar d’acord.

Respecte a lo de DON JULIAN, em podries dir que vols dir quan dir “ que ja van fer ben poc”. L’únic que pot fer alguna cosa es l’alcalde que sempre deu mirar pel be general abans que pel be dels particulars. Et recorde que el BLOC va arreplegar unes signatures per tal d’averiguar de qui son els terrenys i tot ha quedat en el calaix dels oblids i amb l’alcalde donant llargues cada vegada que li se pregunta.

Tu mateix estan complint la premisa eixa que dius quan escrius “La gent en general te por que parlen malament de ella “, ja que escrius baix una anònimat i sols tindrem PP per anys si la gent les properes eleccions locals segueix donant-los una majoria que els deixe governar.

Respecte a la resta de partits que nomenes, ells son prou fadrins per a saber el que han de fer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...