Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 3 de desembre del 2008

5 anys d’Arrels: Aniversari de l’Ateneu Popular “Arrels”


Festa per a celebrar el 5é aniversari de l’Ateneu Popular “ Arrels” de Beniarrés els propers dies 6 i 7 de desembre amb els següents actes:

Dissabte 6 de desembre a les 19:30 h. a l'Ateneu Arrels:

Xerrada a càrrec de la CAI (Coordinadora Antifeixista Intercomarcal) "El moviment feixista al País Valencià"
Diumenge 7 de desembre a l'Ateneu Arrels:
- 19:30 h. concert de BATÀ (un grupet alcoià que conta amb la figura de Carles Llinares, ex Verd Cel)
- 21:30 h. soparet a l'Ateneu (beguda, entrepà i picadeta per 5 eurets)
- 23:00 h. concert de SKAK AL REI (un grup de la Safor)
- en acabar el concert tindrem sessió dj amb DJ Raül ( de Muro, el Comtat)
Com vegeu aquest any hi hauran actes dos dies. Animeu-se i acompanyeu-nos a celebrar aquest dia. No cal dir que l’entrada es debades.
Salut i fins prompte.

ATENEU POPULAR ARRELS
Beniarrés. El Comtat. PPCC

Organitza: El Rogle , CAJEI i Endavant OSAN

15 comentaris:

Anònim ha dit...

NO COMENT.

Anònim ha dit...

Esteu tots obsesionats amb això del moviment antifeixista.
Jo no vull ni pensar el que es cou a l'Ateneu eixe, perquè si ho pense en pose malalt.
Jo no se que els donareu als xavalets que regenten eixe antro que fan por.
Total que a la fi els de Beniarrés són quatre gats i els que venen són quasi tots de fora, i damun ens duen eixes pintes (tant els de fora com els del poble)quan la majoria d'ells són "hijos de papá y mamá" o són capitalistes de soca-rel sinó mireu al cap.

Anònim ha dit...

Al segón comentari:

Tu que eres Cristian Dior?
Anem vestits com treballadors honrats, bruts quan acabem la jornada i nets quan la comencem, decents i sense grans marques, orgullosos de ser el que som i representem, TREBALLADORS!
Altres en cambi van molt de marca, i amb grans cotxes i no poden pagar l'hipoteca, però això si, sempre de fil de vint. Pringats i hipòcrites.

Anònim ha dit...

Al segón comentari:
Seràs tarròs! El que tens és rabia de vore com un "antro" ple de rojos i separatistes creix dia a dia. Qué no som gent del poble??? Mira al teu voltant i voràs com no som tan pocs. I cada dia més... Estigues alerta a vore si quan tingues algun fill o filla (si no els tens ja) acaba acostant-se als "pijos" de l'Ateneu.

Recrema't i menja't les ungles que açò acaba de començar.

Salut!

Anònim ha dit...

Al tercer i quart comentari,

Ni sóc Cristian Dior ni sóc un tarròs com penseu.

Cada dia sou més! deixam que hem riga ja, ja, ja, a les eleccions no sa demostrar que sigau cada dia més sinó al contrari.
Jo sempre veig als mateixos i a uns quans de fora que són els que més soroll fan.

Al del segon comentari dir-li que nosaltres també som gent treballadora i honrà que si algú es compra un gran cotxe es perqué pot o perqué a demanat un prestec com quasi tot hom. Pareix que només treballeu vosaltres!

En lloc de precupar-se per com va el païs, de la crisi econòmica, de l'atur, de la violència terrorista, de la violència en l'ambit familiar, etc. vosaltres no se vos ocurreix altra cosa que fer xarles sobre que serà de Cuba ara que no està Fidel.

AIXINA VA EL PAÏS!

Anònim ha dit...

XE , COM SOU , POBRES XICONS DEL ATENEU, SI SON UNA MARAVELLA DE GENT , TENEN HASTA AFRICANS FICHACHS PER A FER ROGLE, AVORE ELS DEL PP CUAN ENTREN UN OBAMA EN LES LLISTES.
AMUNT EL ATENEU I LA GENT QUE VA , DEMANEULÍ AL SR. ALCALDE UNA SUB-VENCIÓ DE 10.000 Ó 15.000 EUROS I REFORMEULO UN POC , VAL 100 VOLTES MES EL TROSET DE ATENEU DE 2 PERRES , QUE EL P...TO MUSEO DE LA COVA DE L´OR I HAN MALGASTAD 30 KILOS DE LES ANTIGUES PESETES.
PROPOSEULIU AL ALCALDE ;
O MOS PAGES UNA REFORMA PER L´ATENEU Ó PINTEM UNA QUATRI EN LA PARED DE PEDRA DEL MUSEU... JEJEJE.
LA QUE DONA DENFRON DEL FRANCES QUE EIXA ES VEU MES.

Anònim ha dit...

Aquests de l'Ateneu estan demostrant que tenen inquietuds pels problemes que la societat ens fa patir.
Encara que no comulguem amb la seua ideologia, seria injust no reconéixer la capacitat de convocatòria que tenen. La gran quantitat d’actes culturals (debats, cine-fòrum, lectures de llibres...) i també festius (festes, concerts, calçotades…) que organitzen.
Avuí no hi ha cap grup a Beniarrés que demostre eixe involucrament en els problemes socials. I són gent jove!.
Ni l’Esportí és capaç. I no parlem de la Regidoria de Cultura (em ve al cap el Campionat de Play Station de la Setmana Cultural).

Anònim ha dit...

perque no te la pintes en el front, troç de tronc!

Anònim ha dit...

Treballadors? si la majoria sou estudiants i desocupats! i els que no amb negoci propi. Quanta hipocressia! i els que teniu cales, mol de predicar pero no donareu ejemple, a vore quin es el que li se ompli be la butjaca i ho reparteis amb cuba i demes necessitats. Referen a les pintades si voleu fer la fatxa de colorins es problema vostre, el que no eu de fer son les propietats privades o del poble, pero de cap color

Anònim ha dit...

Al cinqué comentari: estem preparant unes jornades al voltant de la crisi, que les farem a Muro i a Beniarrés a vore si vens, t'esperem amb els braços oberts.

Anònim ha dit...

Jo no vaig a l´ateneu encara que dia a dia la seua ideologia em convenç més i més. han demostrat que són un grup honrrat, valent i amb ganes de fer coses, de deveres, pel poble i pel país.
AH! mireu bé que molta de la gent que compon l´ateneu són estudiants i molt orgullosos que han d´estar perquè hi ha un refrany que diu: "quant més saps més t´hen adones del poc que sabies"
continueu així! enhorabona!

Anònim ha dit...

Al del segon i cinqué (no se si a algún més)comentari dir-li que jo sóc un membre de l'ateneu que tindria el plaer d'explicar-li que es fa realment allí perque pel que veig no en tens ni idea, has sentit campanades i ni sas on han tocat ni com!!!
Primer que res dir-te que sí que som antifeixistes però no ens reduïm ni molt menys a això, estem informats de la crisi, ens preocupa l'atur, el medi ambient, el sistema... i moltes més coses que tu segurament ni t'hauràs plantejat, per tant et convide a que t'arrimes per alli i veges que és el que fem abans de parlar tant.
En segon lloc d'eixat estar de generalitzacions ja que la gent que anem a l'ateneu, com a tots els llocs, tenim cadascú una manera de vestir, una situació econòmica i inclòs una manera concreta de pensar. Jo concretament estic estudiant, per a res soc fill de pares rics, sino de persones humils i treballadores que amb el seu esforç em paguen la carrera, i per a res tinc una mena de vestir "pija", si no ho observes.
I per últim et demane coherència a l'hora de parlar. Quina relació té el nombre de gent que sóm a l'ateneu amb les eleccions a nivell local? Hem sembla que estàs molt equivocat, a l'ateneu, tot i que al nostre poble mane el PP per majoría absoluta, cada día sí que en som més, i no tan sols de forasters, hi ha de tot i si ho vols provar tan sols has de vindre i observar-ho. I és que com ja t'he dit l'ateneu no té cap relació amb cap partit polític del poble, cada membre simpatitzarà amb el que ell crega convenient, per tant, no barrejem les coses!!!!

Per acabar un cosell, abans de parlar-ne d'una cosa asabenta't i no caigues en el que diu el següent refrà: "Los sabios hablan porque tienen alguna cosa que decir, los tontos hablan porque tienen que decir algo".

Amb tot, et convide a que et pases per l'ateneu i conegues la realitat, i una vegada fet això si vols parlem. Doncs, pense que sense que ho conegues bé no te sentit discutir amb tu per no estar tots dos al mateix nivell.

SALUT I VISCA LA TERRA!!!

Anònim ha dit...

Al que li diuen tarrós:
Per que en conter de criticar a la gent de l'ateneu, que si fan xerrades de Cuba i no de la crisi..., per que no vas i els ho proposes, de segur que el fan cas. O millor, per que no organitzes tu algo en conter de criticar als que organitzen?
Sigues coherent i no claves canya a uns que fan si tu no fas res en eixe especte. Si vols unes xerrades sobre la crisi doncs les organitzes. Jo anire i el felicitaré

Anònim ha dit...

de antifeixistes no teniu res, tot el contrari sou uns autentics feixistes catalans heu segut, sou i sereu i no vingau en pelicules

Anònim ha dit...

Que fàcil és dir tonteries sense donar arguments, e??? podries explicar-me perque som feixistes els de l'ateneu? porte bona estona pensant-ho i sincerament no trobe cap prova que ho confirme.
Gràcies i a l'altra pensa, encara que siga un poc, allò que dius!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...