Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 18 de desembre del 2008

La Volta Ciclista a Espanya 2009 passarà per Beniarrés

El dia 6 de setembre el gran pilot internacional de ciclistes passarà per Beniarrés en la huitena etapa.

Ahir va ser presentada la Volta Cilclista a Espanya 2009 que comença a Holanda, més en concret al cirucuit de Assen i acaba a Madrid. La prova comptarà amb 21 etapes i comença el dia 29 d’agost i acaba el dia 20 de setembre. En aquesta adreça teniu tota la informació de la “Vuelta Ciclista a España 2009”.

La sort , és que l’etapa huitena entre entre Alzira i l’Alt de l’Aitana de 206 quilometres passarà per el port de Salem, baixarà a Beniarrés i s’enfilarà cap a Planes per a passar per l’Alt de Margarida fins arribar, després de pujar Confrides i Tudons, a l’alt de l’Aitana. A l’endemà els seguidors del ciclisme podran veure de prop els seu idols, doncs la novena etapa ix d’Alcoi.

Tot un gran esdeveniment per als seguidors del ciclisme i per als amants de l’esport.

Aquesta és la descripció de la huitena etapa:

Perfil de la huitena etapa Alzira - l'Alt d'Aitana


Alzira – Alt de l’Aitana de 206 quilometres
Primera gran etapa de muntanya i de fons. 206 quilòmetres amb set ports de muntanya: quatre de tercera categoria, tres de segona i un de categoria especial com meta. Dues d'aqueixos ports són nous en La Volta: Castell de Castells i El Castell de Guadalest. En la segona meitat de l'etapa es pugen 2.610 metres de desnivell a través d'una successió de dificultats muntanyenques fins a enfrontar els 1.210 metres de l'última pujada de Tudons (per Sella) i arribar a l'Alt d'Aitana
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...