Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 20 de desembre del 2008

Crèdit València incorpora la secció de crèdit de la Cooperativa de Beniarrés

Salvador Galduf, president de Crèdit València Caixa Rural, i Evaristo Gilbert, president de la Cooperativa Agrícola de Beniarrés, han signat l'escriptura de cessió d'actius i passius de la secció de crèdit i que suposa la plena integració de la cooperativa de la comarca del Comptat en Crèdit València. La cooperativa de la Cova Santa de Beniarrés, amb prop de 400 socis i més de 50 anys d'antiguitat, va aprovar la incorporació a Crèdit València el passat mes de maig en la seua Assemblea General.

En termes econòmics, la secció de crèdit de la Cooperativa Agrícola de la Cova Santa de Beniarrés suposa l'aportació de 3,13 milions d'euros en recursos de clients, 255.000 euros en recursos propis, i 32.708 euros en inversió creditícia. En termes globals la nova secció de crèdit aporta un actiu total de més de 3,41 milions d'euros que quedaran integrats en el balanç de Crèdit València a partir del 1 de gener de 2009 .

Amb aquesta nova incorporació Crèdit València continua el seu procés de penetració en la província d'Alacant que va iniciar al gener d'aquest mateix any amb l'adhesió de la cooperativa de Gandía i la corresponent obertura d'oficines i llocs de caixa a Pego, Beniarbeig i Benidoleig.


Segons Rafael Carrau, director general de Crèdit València, la incorporació de la cooperativa de Beniarrés és una doble satisfacció en un exercici tan complex com el que estem a punt de tancar. D'un costat, suposa reforçar el nostre compromís de convertir-nos en motor del cooperativisme agrari i en una opció rendible per a les cooperatives de la nostra comunitat. I d'un altre, ens permet incrementar la nostra presència en la província d'Alacant a través d'una cooperativa amb gran implantació en la zona i amb més de 50 anys d'història.

Amb la incorporació de Beniarrés, Crèdit València aglutina un total de 28 cooperatives sòcies i un total de 36 oficines distribuïdes en diverses localitats de la província de València i Alacant.

Noticia apareguda a Noticias Comunitat Valenciana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...