Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 18 de desembre del 2008

Cavallers, va de bó ¡¡¡¡¡


Final del Trofeu Ruralcaixa: Beniarrés – Rafelbunyol demà divendres a les 21:30 hores i amb les càmeres de Punt 2 en directe.


Tot està a punt perquè demà s'òmpliga de gom a gom el Trinquet Blau del Genovés, amb motiu de les finals del Ruralcaixa de Raspall de clubs que enfronta a Rafelbunyol i Beniarrés.Serà a partir de les 21,30 hores, i en directe per Punt 2.

La partida enfrontarà a dues dels clubs més destacats. Rafelbunyol alinearà a Campos i Moro de Alcàntera, un dels millors "mitgers" en la història de l'especialitat. Beniarrés alinearà a Lluïset i Roberto, una parella de les més carismàtiques. HI haurà molta qualitat.


La final estarà acompanyada d'altres al·licients. A partir de les 18,30 hores, s'anuncien les partides finals de "raspall" femení. En la segona categoria s'enfronten Borbotó i Alzira. I en la primera, dos equips de Borbotó.

Per part de l’equip de Beniarr´s anirà coma tercer jugador Esteban Selles (Peó) per si algun dels dos jugadors de l’equip beniarresi s’espatlla.

De Beniarrés eixiran dos autobusos amb els aficionats i les futures promeses de l’Escola de Pilota que tindran la seua presentació oficial minuts abans de la gran final.

Estem acostumats a recollir trofeus d’aquets dos jugadors. Esperem que aquesta vegada tinguen la sort de cara i vinguen cap a Beniarrés ambel titol de campions.

Cavallers, va de bo ¡¡¡¡¡¡¡

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LLUISET I ROBERTO VOS DESITGE EL MILLOR. A POR ELLOS OE OE

Anònim ha dit...

DEMA ES DIA DE FESTA PER A L'AFICCIO DEL RASPALL,I ALLI MOS TINDRAN SEMPRE ON VAGEN LLUISET I ROBERTET.AMUNT!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...