Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 1 de desembre del 2008

Beniarrés, peu i mig en la final del Trofeu Ruralcaixa

El passat dissabte, Lluiset i Roberto, els dos jugadors que formen l’equip de raspall de Beniarrés i que ens representen al Trofeu Ruralcaixa de raspall per parelles, van posar peu i mig en la final que es celebrarà a Genovés, al guanyar 25 a 10 a l’equip de Gata de Gorgos en partida jugada al trinquet de la població de la Marina Alta.

En l’altra seminifinal disputada entre Rafelbunyol i Denia la partida va caure del costat de l’equip valencià per 25 a 0, tenint pràcticment en la ma el seu pase a la gran final.

Lluiset i Roberto formen la parella que representa a Beniarrés


La partida de tornada tindrà lloc el proper dissabte dia 6 dedesmbre al Trinquet Municipal de Beniarrés a les 16:00 hores amb l’avantatge que porten de la partida d’anada i amb l’afició de Beniarrés donant ànims als nostre pilotaris.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

i com no podia ser de altra forma ja que son els millors altre any que si no passa res disfrutarem de la final.aço si que es dur el nom de beniarres per tota la comunitat.a por ellos...oe

Beniarres al dia ha dit...

Realment es per estar-ne ben orgullosos.

Aquest dissabte si les olives no ho impedeixen estarem al trinquet.

Crec que també es juga un partit del Beniarrés CF a la mateixa hora però partits el Beniarrés en jugarà més i el pas a un final autonòmica no ocorreix tots els dies, encara que Lluiset i Roberto ens estan acostumant.

Sort i endavant.

Beniarres al dia ha dit...

Noticia apareguda al diaria LEVANTE-EMV, el passat dia 1 de desembre: "Lluïset y Roberto forman una pareja carismática que defiende los colores del club de Beniarrés, el pueblo del primero. Ambos se anunciaron como profesionales durante varios años. Nunca renuncian a ese pasado que les dio la oportunidad de jugar en los mejores trinquetes. Pero ahora disfrutan "como nunca". Han conquistado el autonómico de clubes en la calle en la inolvidable jornada de Genovés. Ahora aspiran al de trinquete. Defienden los colores de un pueblo y siente el calor inigualable que se transmite cuando se defiende el espíritu generoso de una afición. Quizás por eso el "raspall" vive un momento de expansión. Las cifras en las competiciones oficiales federativas, en todas sus categorías, son bien elocuentes"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...