Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 20 de desembre del 2008

Beniarrés campió

Beniarrés guanya el Trofeu Ruralcaixa 2009 a Rafelbunyol per 30-10

Ahir el trinquet blau del Genovés sols tenia una nom el de Beniarrés: Dos autobusos i molta altra gent amb els seus vehicles particulars van omplir el trinquet que presentava un ambient de festa. Altra gent va seguir la partida per televisió doncs, es va emetre per Punt 2 en directe. L’esport autòcton del nostre País va viure una gran festa.

Per part de Rafelbunyol van jugar Moro i Campos i per part de Beniarrés Lluiset i Roberto, com a jugador suplent estava Esteban (Peo). La partida va tindre grans jugades i quinzes molt espectaculars però sempre es decantava cap a l’equip del Comtat, que recolzat per l’afició anava guanyat joc darrere joc. Els sintomes de cansanci i les dolencies dels jugadors beniarresins feien patir als aficionats doncs aquests tenien més edat que els jugadors de Rafelbunyol i en aquest esport, aquest factor és molt important, però com diuen que la veterania és un grau, els jugadors beniarresins van saber fer front aquestes dolencies i van eixir triomfadors per 30 a 10.

El darrer joc va ser guanyat per l’equip de Beniarrés per joc net sent que treia l’equip de Rafelbunyol. Aquesta darrer punt donava la victòria a l’equip de Beniarrés i els aficionats invadien el trinquet de Genoves per alçar als campions 2008 del Trofeu Ruralcaixa de raspall en trinquet als muscles.

Abans de la partida va ser presentada l’Escola de Pilota de Beniarrés i l’alcalde i el regidor d’esports del nostre poble, van fer entrega d’un xec de 3.000 € del nou conveni signat amb l’Escola de Pilota.

Enhorabona Lluiset i Roberto. Enhorabona campions.

Aquestes son algunes imatges del que va passar al Trinquet Blau del Genovés





2 comentaris:

Anònim ha dit...

oeoeoeoeoeeeeeeee, campions, sou els millors

Carles Tomàs ha dit...

Felicitacions als campions i que continuen per aquest camí.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...