Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 10 de desembre del 2008

Fotografies de Carles Ruiz al ciclocròs d' Igorre (Biscaia)

La selecció del País Valencià de ciclocròs va participar diumenge passat en la prova internacional de Igorre (Biscaia), dirigida per Pascual Momparler jr.

El corredor beniarrési, Carles Ruiz Tomàs formava part de l’equip junior i va tindre una excel·lent actuació a l’acabar en huitena posició de la general d’un total de 65 corredors amb un temps de 37’ 14 ´´, a 1 minut 58 segons del guanyador i sent el primer classificat de la selecció valenciana en categoria junior. El guanyador va ser Josep Nadal de la selecció catalana.

En aquest enllaç de la Federació Valenciana de Ciclisme podeu obtenir més informació

Aquestes son algunes imatges de la prova on pares i familiars van acompanyar a Carles per aquest viatge per terres basques. Com es pot apreciar a les imatges el fang estava present per tot arreu de la prova