Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 10 de desembre del 2008

Quart curt del beniarresí Rubén Crespo

Ruben Crespo, està novament en plena feina, gravant un nou curt. Aquest xicot nascut a Beniarrés no parà. Recordar que en aquest mateix blog, ja es vam fer ressò del darrer curt que va fer titulat “ La Apuesta”, on gravava unes “aventures” que ell i els seus amics van fer a l’escola de Beniarrés.











Curt "La apuesta" de Ruben Crespo


Esta vegada grava en el complex educatiu de Xest on ell igual que moltes altres persones del poble han cursat els estudis de batxiller o formació professional.

Amb la participació com a protagonista del beniarresí Carlos Sellés, Rubén roda esta vegada una historia de terror a la vegada que prepara un tràiler per a un concurs que podeu veure a http://www.teaserland.com/ i que podreu veure a final de mes.

Esperem que Ruben ens monstre aquest curt quan estiga acabat al poble de Beniarrés. Per anar fent boca, aquestes son algunes de les imatges del nou curt.


Ruben en la zona de filmació del seu curt a Xest




L'actor de Beniarrés Carlos Sellés amb una "amiga"

"Glub, Glub"

"Hòstia quins ulls"

7 comentaris:

Anònim ha dit...

redeu que fa maria teresa de la vega ahi??????
Ix prou afavorida.

feliç any nou
AMUNT PP

Beniarres al dia ha dit...

Que te que veure el PP en el curt de Ruben? I després alguns digueu ques no se parlar d'altra cosa.

Beniarres al dia ha dit...

A un anònim que feia referencies a Medicina. No t'he publicat el comentari perquè estan molt sensibles després del que va dir l'alcalde de Getafe. Espere que ho comprengues.

Anònim ha dit...

Cagen deu Pandereta, quin bolet mas pegat.
No pasa res. jejejeje.

Anònim ha dit...

espere que esta vegada si es algun concurs jugue mes net que l'altra vegada, ja que jo vaig rebre un correu de tots els seus amics i familiars unes 5 vegades. en lo que deien lo seguent: "hola somos Ruben y .... he presentado un corto a ..... vótame 5 veces cada día a ver si gano, tienes que ..... y reenvía este a todos tus conocidos. es deu de jugar mes net com fan altres beniarresins i beniarresines, per ejemple, el Beniarres CF, Carles e Iñaki en ciclisme, nando el del camp de futbol en els cartells i altres que no paren de fer coses en diferents temes...

paco ha dit...

pareix mentira que no vullgau que algu del poble triumfe, em donaria vergonya publicar el comentari que haveu dit anteriorement, si vos demanava el vot, era perque l´ajudareu la gent del poble, hem pareix mlt be que algu del poble que algo "diferent" la gent l´ajude i si fa falta votar-lo , aixi es que ruben segueix aixi que els del teu poble t´apollem, que tingues sort i endevant.

Beniarres al dia ha dit...

Crec que demanar el vot moltes vegades no siga no siga jugar brut, doncs tu votes si vols.

Crec que està molt bé que una persona es dedique a fer curts i com pots veure ajuda a gent de Beniarrés com Carlos Selles a fer xicotets papers i promocionar-se.

La millor de les sorts per Ruben Crespo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...