Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 7 de desembre del 2008

Primera victòria del BENIARRES CF

El davanter Esteban, amb 3 gols, atorga la primera victòria al BENIARRES CF front a l’ONIL UD per 3 -2.

D’esplèndida es pot qualificar la vesprada del dissabte 6 de desembre per al BENIARRES CF, on en partit jugat al camp de “La Parà” de Beniarrés i en un partit ajornat per la pluja anteriorment, aconseguia la seua primera victòria per 3 a 2 en un partit agònic i que fins l’últim moment no es va decantar cap a l’equip local.

El partit començava a les 15:45 hores amb poc públic degut a que era dissabte i sobretot, perquè estem en plena campanya de recollida de l’oliva.

L’equip de Beniarres CF s’avançava amb el primer gol del davanter Esteban al aprofitar un rebuig del porter i tirar-se en planxa a un fort xut per ell llançat. Les coses pintaven bé i els ànims entre l’afició estaven per tot lo alt, però a les acaballes de la primera part un falta treta per un jugador de l’Onil feia l’empat d’un fort xut. L’àrbitre xiulava el final de la primera part la traure del mig del camp amb el resultat d’empat a un.

Comença la segona part amb bones sensacions per a l’equip del Beniarrés CF i un contratac portar per Esteban es tallat amb falta per el porter dintre de l’àrea. L’àrbitre xiula penal i sols li trau targeta groga al porter visitant. Esteban transforma el penal posant el 2-1 al marcador del camp de “La Parà”. Ni comentar com estava l’afició. Passat un temps i quan l’afició ja veia la primera victòria de l’equip del Beniarrés CF, l’equip visitant aconseguia empatar el partit a 2 gols.

L’àrbitre va allargar el partit uns quants minuts com a conseqüència dels talls haguts per les nombroses faltes i xicotetes picabaralles i pels canvis que es van fer i va ser en quest temps de descompte quan, novament el davanter Esteban, aconseguia regirar-se entre 3 jugadors de l’Onil que el rodejaven i llançava un fort xut que parava dintre de la porteria de l’equip visitant. Tots els jugadors van abraçar al davanter fent un gran pinya. Era el 3 a 2 i ja sense temps per a que l’equip visitant reaccionara.

Al poc temps l’àrbitre xiulava el final del partit en el que representa la primera victòria del BENIARRES CF, després de més de 25 anys. Tot l’afició va aplaudir fortament i els trons es van escoltar per tot arreu. La festa es va allargar després en un bar local.

Amb aquesta primera victòria el Beniarrés CF aconsegueix sumar els 3 primers punts i el posen amb 5 punts, el que podria traure de la darrera posició que ocupa al grup XIII de la 2ª regional.