Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 29 de desembre del 2008

Carles Ruiz campió junior de ciclocròs del País Valencià

Carles Ruiz guanya el ciclocròs d'Alginet

L’elit Daniel Guerrero, el sub-23 Luis Hurtado, els junior Carles Ruiz i Ariadna Rambla, els cadets Jaime Llorens i Elena Lloret, el sènior Óscar Perales, el màster 30 Sergio Calataiud, el 40 Javier Avellaneda, el 50-60 Ignacio Fandos, l'infantil Felipe Orts, el aleví Borja Altur i el benjamí Miquel López són els nous campions de la Comunitat Valenciana de ciclocròs, després de vèncer en les seues respectives carreres en el Trofeu Ciutat d'Alginet, celebrat aquest diumenge en aquesta localitat valenciana i organitzat pel CC local.

La cita d'Alginet, sobre un circuit llarg, ràpid i tècnic, no va oferir excessives sorpreses i pràcticament tots els favorits es van imposar en les seues respectives classes. On va haver un gran canvi va ser en junior, on Carles Ruiz va ser millor que els dos dominadors de la categoria, el seu col·lega de files Carlos Morales i el líder Óscar Hernández.

L'any que ve, el diumenge 4 de gener, la localitat valenciana de Benifairó de la Valldigna acollirà la penúltima cita de la Challenge de la Comunitat Valenciana, en aquest cas la tretzena (elit, sub-23 i escoles) i catorzena prova puntuable (resta de categories), a partir de l'horari habitual de les 9:30 hores.

El pòdium del campionat de ciclocròs 2008 – 2009 en categoria junior és:

1 RUIZ,Carles JUN-2 CERAMICAS ONDA

2 MORALES,Carlos JUN-2 CERAMICAS ONDA

3 HERNANDEZ,Oscar JUN-1 CONSTRUC. CCN


Carles Ruiz dalt del pòdium en Alginet

Imatge del podium d'Alginet amb Carles en lo més alt


Iñaki Gozalbez és quart a la classificació de la Challenge

L’altre ciclista beniarresí, Iñaki, es quart a la classificació de la Challenge del País Valencià després de la carrera celebrada a Alginet on la mala sort el va perseguir al trencar, primer una roda i després el seient de la seua bicicleta i tot açò sumat a que havia estat tota la setmana al llit amb altes febres.

En les properes proves de la Challenge, tindrà l’oportunitat d’acostar-se als llocs de podium. La millor de les sorts.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...