Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 13 de desembre del 2008

En Beniarrés no es vora el Barça – R. Madrid

La Sexta emet en exclusiva el partit.

Novament la població de Beniarrés es perdrà un nou esdeveniment esportiu dels bons. Si ja s’hem quedat altres anys sense mundial de futbol, ara es quedem sense veure un derbi entre el Barça i el Reial Madrid, que s’emetrà en exclusiva per el canal televisiu de La Sexta que sols emet en digital (TDT) i com de tots es conegut a Beniarrés encara no ha arribat. I no sols queda ahí, doncs a l’any que ve el campionat del mon de Formula 1, també s’emetrà en aquest mateix canal.


Els canals analògics deixaran d’emetre d’aquesta manera a l’abril de 2010, quan es produirà “l’apagó” i sols s’emetrà en digital. Fins aleshores, a Beniarrés, no sabem quan podren gaudir, ja no d’alguns canals televisius que sols emeten en digital, com puga ser La Sexta, sinó d’una qualitat en la senyal televisiva que no te res a veure amb el que ara estem vegent. Ací cal dir que hi han alguns “privilegiats” que si que podran veure aquest partit de futbol a les seues cases, doncs veuen aquest canal televisiu però no amb la senyal del repetidor local.

En un anterior article, ja proposava que els diferents ajuntaments que reben el senyal televisiu del repetidor que hi ha al nostre poble podrien presentar un projecte conjunt al programa RURALTER per a instal·lar un nou repetidor que emetera en digital o bé, ajuntar-se diferents pobles i sufragar la despesa que valdria acondicionar el repetidor actual per a que emetera en digital.

Espere, no tenir que arribar fins a l’abril de l’any 2010 per a que arribe la TDT a Beniarrés i la resta dels pobles de la nostra comarca.

Per als qui tingau ADSL en la vostra connexió d’Internet vos deixe aquesta pàgina web on podreu veure el partit : Roja directa.

Que guanye el millor

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pregunta, eixos mils d'euros que arribaran al nostre ajuntament, no es poden gastar per al repetidor antes de que es despilfarren ni es tiren per ahí?

Anònim ha dit...

Estimat Fede, com be sabras, la competencia del TDT es nacional, per tant la culpa de que no aplegue el TDT a Beniarrés es de ZAPATERO, i no de l'ajuntament de Beniarrés. La instalació del TDT ha començat pels pobes grans...QUE CARA MES DURA QUE TENS.

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: A Beniarrés li pertoquen 236.000 € del Fons d’Inversió Local. En que s’han de gastar aquests diners està molt concretat en l’ordre que regula la subvenció i crec que no pot entrar ( no t’ho dic segur) Si que pot entrar en programes com el RURALTER, on per exemple la població de Gorga ( si no estic equivocat) ha demanat actualitzar el seu repetidor per a que a la població arribe la TDT. A Beniarrés, segons paraules de l’alcalde el darrer ple, es preten demanar al programa RURALTER uns vestidors i un spa per a la nova piscina , obra valorada en 340.000 €.

Al segon anònim: Saps perfectament que no estàs dient la veritat. A l’abril de l’any 2010 es produirà l’apagó analògic fins a eixe dia les empreses que gestionen els repetidors com puga ser el cas del repetidor de Beniarrés, Retevision van canviant-los, començant evidentment per les grans poblacions. Beniarrés tot sols no pot asumir aquesta despesa de canviar el repetidor per a que es puga veure la TDT però si que pot ajuntar-se amb altres poblacions per a que es puga veure mitjançant la sol•licitud subvencions a diferents organismes públics.

Hi ha comunitats autònomes que han subscrit convenis amb aquetes empreses per facilitar la instal•lació d’aquest tipus de repetidors, la Generalitat Valenciana no ho ha fet.

Fa un temps li els grup municipal socialista va presentar una moció per a adequar el repetidor a la televisió digital i li vaig portar un llistat de preus del que valia canviar-ho en funció del nombre de canals que es vullguera veure. A dia d’avuí res se d’açò.

També et dic que l’ajuntament de Beniarrés tot sols no te perquè fer-se càrrec de les despeses per a veure la TDT però si que es podrien ajuntar diferents pobles per demanr subvencions i fer més força. Fins que arribe la TDT esperarem.

I com ja et vaig dir en un altre comentari, la cara dura res que tinc bones galtes.

Anònim ha dit...

YYyeeeee frederic hui es pedrem un esdeveniment gran, el futbol
pero i a tu, quan heu pedrem de vista?????????
AU NINOT

Anònim ha dit...

Fede, sembla que tots els que abans demanaven coses ara estiguen defensant la mateixa estratègia que fa campsnal9 tirant les culpes a Zapatero. Que no vullgen fer-nos imbècils. Dir-te que gràcies a Zapatero els treballadors tenen el atur garantizat i els pensionistes les pagues cobertes perquè si manara el PP a Madrid ja seria un altre cantar. Quina raó té l'alcalde de Getafe. Treballadors i damunt defensant als capitalistes. Ara vorem a quants desempleats llogen amb els diners de Zapatero. On estan els diners de Camps?

Anònim ha dit...

PAREIX MENTIRA QUE NO VULLGAU QUE ES VEGA EL TDT, AL DEL QUART COMENTARI DIR-LI QUE MES VAL VORE UN PARTIT DE FUTBOL COM ESTOS QUE FA AFICCIÓ, QUE VOREL-HO A ELL ( I AIXO QUE NO SE QUI ES, PERQUE S´AMAGA DARRERE D´UN ANONIM), QUE LO MES SEGUR QUE SIGA UN PEROT, GRACIES.

Anònim ha dit...

visca el barça!!!!!

Anònim ha dit...

La Sexta no es veu a Beniarrés per una conspiració judeo-masónica-bolchevique-comunista impulsada per Zapatero, Carod Rovira, Fidel Castro, El Che Guevara, José Sanus i Rita Barberà.

Per favor un poc de serietat en els comentaris.

Salutacions

Anònim ha dit...

molt bo l'ultim comentari, podries posarlo en mes noticies del blog, ja que en mes d'un, nia qui sen va per les rames

Anònim ha dit...

JA ES VEU LA TDT ( Tkkkkk )

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim que impresentable eres. Cal insultar per donar una noticia?

T'he publicat el comentari per respecte a la llibertat d'expressió, modifcant-te el qualificatiu que dediques.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...