Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 17 de desembre del 2008

TDT en fase de proves a Beniarrés

Segons informa la pàgina web de l’Ajuntament de Beniarrés s’està emetent en fase de prova

Tot arriba, i sembla ser que la TDT arribarà al nostre poble abans de l’apagó definitiu de la televisió analògica previst per a l’abril del ‘any 2010.



La informació que apareix no dona més dades sobre quans canals, quans pobles ho podran veure, si s’ha emprat el mateix repetidor, o el preu que haja pogut costar. El que importa es que a la fi la TDT arriba a Beniarrés. Calia esperar a que no es poguera veure el Barça-R.Madrid a Beniarrés i tota la gent alçara la veu cara al consistori beniarresí? Sembla ser que si.

Ara cal esperar a que el senyor Camps ens deixe poder escoltar i gaudir una televisió en la nostra llengua com és la TV3.

Felicitats als gestors d’aquest treball.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

que en canal 9 no parlen la teua llengua??????
pero que ninot que eres frederic, tu vols vore la tv3 perque quan es referixen a mosatros ens diuen pais valencia i tu es lo que vols sentir, pos estas enganyat que sapiga no som un pais.
tu vols vore la tv3 perque quan fan el l´oratge vols vore com el catalans mos incluixen a mosatros i balears dins del seu territori, et repeteix estas enganyat jo no perteneisc al pais catala.
respete la tv3 pero hi han cosses que en senten molt mal d´aquesta cadena al igual que a tu heu senta mal vore canal9

Anònim ha dit...

Fede nomes volia dirte que ja disposes de una televisio en la teua llengua. I no uno, sino dos televisions com son Canal 9 i Punt 2 que tagrade o no son de le teua Comunitat.

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim dir-li que ho has clavat. És exactament el que pense. Sols dir-te que Canal ) és la televisió de la meua terra però la llengua que ampra es bàsicament en castellà. No arriba ni al 30 % de les seues emissions son en la nostra llengua. Realment deixa molt que desitjar per que siga la Televisió de Tots els Valencians.
El que resulta dolent és veure com es persegueix un canal autònomic om és la TV3 quan hi ha un bon grapat de cadenes i emissores de ràdio que cometen més il•legalitats que aquesta. No es de lògica que pugam veure cadenes de Alemanya, França o qualsevol lloc del mon i no es puga veure la TV3. Ningú està obligat a veure la TV3, la veu qui vol. Millor dit ara qui pot.

Al segon anònim: Dir-li que si que tenim dos canals autonòmics de la mateixa corporació RTVV però no pareixen ni germans. Mentre un ho fat tot en valencià i tracta temes molt interessant, l’altre, Canal 9 està controlat políticament i a més a més, ho fan bàsicament tot en castellà incomplint la Llei que regula la seua creació. Quina és la darrera pel•lícula interessant o actual que has vist en Canal 9 en valencià?

Evidentment que em considere valencià, al igual que també se que català i valencià son la mateixa llengua. Les frases a que al•ludiu en els vostres comentaris sols vol reflexar que te que haver llibertat de comunicació i per tant qui vullga deu poder veure la TV3 al País Valencià.

Anònim ha dit...

Però Fede en la noticia diu que en canal 9 o punt dos no parles en la nostra llengua? tan sols diu: deixe poder escoltar i gaudir una televisió en la nostra llengua com és la TV3.
I si no voleu vore TV3 no la sintonitzeu i deixeu que la vetgen els que vullguen.

Anònim ha dit...

frederic per alussions, la teua llengua no es una soles, son dues el castella i el valencia, pareix que heu sente mal que la gent utilitze el castella.

Beniarres al dia ha dit...

No se com arribes a la deducció de que em sente mal que la gent empre el castellà. M’agradaria que m’ho explicares.

Per altra banda, en aquest blog la gent escriure com i com sap. Jo mateix publique articles en castellà i en valencià. La llengua castellana a Beniarrés puc dir-te que es parla ben poc. I si, l’estatut d’autonomia reconeix que les dues llengües oficials del País Valencià son el castellà i el valencià. Però les dues llengües no estan a la societat en les mateixes condicions i cal que aquesta igualtat arribe em televisions, radios i premsa.

Anònim ha dit...

Volem la tv3 i no la merda de canal 9 que no val res de res , i clar que sols tenim una llengua que es el valencia el castella es lengua de imposicion .
Paraules del borbo JOAN CARLES no es nuestra lengua de imposicion si no de entendimiento anadie se le obligo nunca a hablar en castellano . CASTELLANS ALA GERRA

Anònim ha dit...

Veig que hi ha debat (alguns de manera violenta) sobre si Canal 9 utilitza la nostra llengua o no. Pense que no la utilitza, conforme constava en l'Estatut a l'inici de les emissions. Jo veig a moltíssims participants (locutors inclosos) sense utilitzar-la.
A més, està plena de faltes d'ortografia (decembre per desembre, etc.)
I encara que algú no vullga, el valencià i el català és la mateixa llengua.
Què diferència hi ha entre TV3 i Canal 9?. Doncs que en TV3 utilitze la llebgua amb dignitat i en Canal 9 la utilitzen amb despreci.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...