Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 7 de desembre del 2008

Iñaki Gozalbez entre els millors

En la 9ª etapa de la Challenge de Ciclocròs del País Valencià celebrada a la localitat valenciana de Navarrés, el passat dia 6 de desembre de 2008, el corredor beniarresí Iñaki Gozalbez, va pujar novament dalt del caixó del guanyadors al quedar en tercera posició a tant sols 3 segons del guanyador que va ser Pedro Garcia del MOIXENT CLUB amb un temps de 43’ 15’’.


Imatge d'arxiu on es pot veure a Iñaki Gozalbez en una carrera ( el corredor de l'esquerra).

Foto propietat de Artibros Ciclismo

El circuit era el mateix de l'any passat, situat en el poliesportiu i en el medi natural. Té una distància de 3 quilòmetres, uns pocs metres menys que l'any passat. L'eixida té una recta de 100 metres i la primera corba serà de 90º. La primera part del circuit discorre per les campes situades en el poliesportiu, on està la zona de corbes, dos obstacles i els primers boxes. El següent tram, té una novetat, i és que el circuit es fica quasi en el riu, que enguany passa amb un poc d'aigua, en un menut tram de pedres i terra, per a dirigir-se a la segona zona de corbes situada en la xopada que acaba amb una pujada amb la bici al muscle. La segona part del circuit discorre pel vessant de la muntanya i té altre pujada que ha de realitzar-se a peu amb la bici carregada, per a després seguir, ja muntat amb bici, amb una suau pujada que ens duu a la part més alta del circuit. A aquesta li segueix una baixada pronunciada i, a continuació, es troba el segon box de retorn a meta.

La propera carrera serà aquest mateix dilluns dia 8 de desembre a Villena.

Ànim i sort Iñaki.

2 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Iñaki torna a acabar tercer en una nova etapa celebrada a Vilena el passat dilluns 8 de desembre i ja es quart a la classificació general de la Challenge.

Anònim ha dit...

Anim Iñaki que tu vals,eres molt bo i a seguir guanyant valent

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...