Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 8 de juny del 2008

Ple Extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés

Aquest dimecres dia 11 de juny a les 19:00 hores tindrà lloc sessió plenària extraordinària a l’Ajuntament de Beniarrés amb els següents punts en l’ordre del dia:

1.- Aprovació de l’acta de la sessió celebrada el 2-4-08 i de la sessió del 8-5-08

2.- Donar conte decrets d’alcaldia del 53 al 77 del 2008

3.- Ratificar decret d’alcaldia 58/08

4.- Concessió llicències urbanístiques

5.-Aprovació bases beques esportives

6.- Modificació ordenança sobre prevenció de la contaminació acústica.

7.- Modificació plantilla de personal

8.- Aprovació mutació demanial

9.- Informes d’alcaldia

Com es pot apreciar al ser extraordinari no es poden ni presentar mocions ni precs ni preguntes sobre la gestió a l’equip de obren. Tampoc el públic pot fer preguntes de forma espontanea al contrari del que passa en altres pobles.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo he vist lo de les preguntes del public en altres pobles i ho veig molt be, m'agradaria que ho proposareu per vore si es pot traure endavant, ja que de vegades els que anem alguna vegada tenim mes idea dalgun tema que tots els que esteu dalt i podria ser beneficios per a tot.

Beniarres al dia ha dit...

El torn de preguntes està reglat de la següernt forma: S'ha de fer per escrit 48 hores abans de la celebració del ple ordinari i a ser possibl seran contestades en eixe mateix ple sinó es passaran al proper (t'ho dic de memòria tal vegada les hores siguen 72).

El proper ple ordinari presentarem una moció per a que el públic assistent puga preguntar sense tenir que presentar-ho per escrit, es a dir, de forma espontanea

Anònim ha dit...

Molt be, gracies. Espere que s'aprove la proposta, deixa manera sera com es motivara a la gent per a que vaja als plenos i que participe, ja que anar per a escoltar "APROVAT PER UNANIMITAT" i passan de lo que argumenteu o proposeu vosaltres, la veritat es que no val la pena anar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...