Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 16 de juny del 2008

Fireta de Beniarrés 2008

El cap de setmana que va del 27 al 29 de juny, Beniarrés celebra la seua fireta. També aquesta fira es coneguda com la Fira de el calor degut a les elevades temperatures que s’arriben a pillar i al·ludint al seu original nom de la Fira de la Tardor.

Aquesta fireta es organitzada per l’Ajuntament de Beniarrés juntament amb altres associacions que hi col·laboren tant de Beniarrés com d’arreu de la nostra comarca presentant els seus productes i les activitats que realitzen.

El cost de la darrera fira va ser d’uns 58.000 € .Esperem que aquest any el poble de Beniarrés s’ompliga de gent i que la calor no siga massa xafogosa.
Durant tot el diumenge dia 29 es celebra la festivitat de Sant Pere, patró de Beniarrés


Programació d’actes:

DIVENDRES 27 juny

20:00 h Inauguració de les exposicions . Animarà l’acte el grup de dolçaines, tabaleters i danses de l’ Esportí.

21:00 h Cercavila a càrrec de la Banjub, eixida des de Plaça de l’Ajuntament

21:30 h La Fira dels Jubilats. Sopar gratuït( caldrà apuntar-se abans del 26 de juny en el llar dels jubilats), amb animació musical a càrrec de la xaranga L’ARRANJÀ

DISSABTE 28 juny

09:00 h Despertada a càrrec del grup de dolçainers i tabaleters de l’Esportí

10.00 h Recepció “Encontre d’escoles comarcals de música ” a càrrec de la Banda de Gaianes.Eixida des de l'Alameda

11:00 h Obertura de les “paraetes de la Fira” i Tallers Medievals (activitats dissabte i diumenge) amb cercavila de la Banda de Gaianes

12:30 h Inauguració oficial de la Fira. Animarà l’acte el grup de Dansa de Gaianes. En acabar degustació de productes de Gaianes en la “casa del retor”

17.00 h Demostració musical en el Centre Cultural Joan fuster

19.00 h Desfile escoles de música comarcal

20.00 h Batucada brasilera a càrrec de la “ESCOLA DE SAMBA I PERCUSIÓ PAN DE AZUCAR “ (Associació cultural d’anae) pels carrers del poble

12.30 h Orquestra ANTARTIDA

DIUMENGE 29 juny

10.00 h Obertura del Mercat del diumenge i Tallers Medievals

12:00 h Missa en honor de Sant Pere, Patró del Poble

12:45 h Exhibició motos antigues

18:00 h Al trinquet municipal, partida de pilota valenciana

21:30 h Processó de Sant Pere”

Durant tot el dia en el Centre Cultural Joan Fuster Reproduccions de música Pop-Rock i de la història del tren Alcoi-Gandia

Podeu vore la programació de l’any passat cliclant ací: http://beniarresaldia.blogspot.com/2007/06/fira-de-beniarrs-2007.html

10 comentaris:

Anònim ha dit...

A redeu, on estan els conjunts famosos i la paella? Que passa que enguany no hi han eleccions? O es que la perra fluixesa?

Anònim ha dit...

esta fira no ha profita per a res, per ferse bon dinarot els politics i mal gastar els diners del poble, i tota la gent que venen a fer batucades i monaes lo unic que fan es fumarse bons porros.
estos dines tan mal gastats tendrien que ser per a Festes Patronals que fa 20 añys que son sempre lo mateix.
A fer la ma la fira.

Anònim ha dit...

A que diu que la fira no s'ha de fer.
Si que s'ha de fer, el que passa és que hauria d'adoptar l'espirit de la fireta de la tardor, un fireta del poble, per al poble i per la comarca, una fira diferent. El que sobrà son paradetes de peruanets i firetes medievals, falta productes ecològics, artesanals, alternatius, colectius de solidaritat, ecologístes.
No volem mes del mateix.
Per cert un 10 al portar al grup de de dances de Gaianes!

Anònim ha dit...

vaya si se gastan mucho dinero, los criticais, y si no se los gastan haceis lo mismo ¿a ver si os aclarais y sabeis lo que quereis

Anònim ha dit...

Tu calla que no saps escriu-re ni en valencià

Beniarres al dia ha dit...

Em plantetge la següent reflexió sobre les activitats de la fira i que pareixca menys costosa a simple vista: una o ha ncanviat el concepte de fira i la fan més arrelada a la comarca amb lo de Gaianes i l'encontre de bandes o dos i es que no hi han diners i tampoc se n'esperen massa.

El que si que veig es que no hi ha il·luisió per fer la fira. Al meu pareixer s'ha convertit més en una obligació que en una devoció per fer-la.

La fira deu ser un finestra per mostrar els nostres productes, la nostra cultura i les nostres tradicions a la resta de la comarca i malauradament no ho veig per cap lloc.

Espere que passada la fira tinga que rectificar aquestes paraules. M'alegraria.

Anònim ha dit...

ÀNONIMO NUMERO 5 POR QUE NO TE CALLAS TU YA QUE LA DEMOCRACIA ESTA PARA ALGO YO PUEDO HABLKAR COMO A MI ME PLAZCA IGUAL QUE TU

Anònim ha dit...

Qui deu callar eres tu perquè no saps ni escriure en valencià, tant que presumixes primer aprén abans d'insultar perquè no s'escriu escriu-re en guió sinó escriure sense guió

Beniarres al dia ha dit...

Quina parella. Pareixeu Chavez i el Rei Joan Carles amb alló del ¿Porque no te callas?

Anònim ha dit...

Una vegada més, ens demostra "la nova alcaldessa" la poca gana que te de treballar pel poble, i és que està clar que a ella ni li importa el poble, ni la politica ni res. A ella linimporta embujacar-se un bon sou i si pot ser beneficiar també als del seu entorn.

Tot i això m'alegre de que les coses funcionen així, tal vegada servixca a aquells que els han votat per a adonar-se'n de que buscaven els del PP al presentar-se a l'ajuntament.
I és que més clar, aigua. L'alcalde s'ha clavat ai per la perra i tan sols ha pogut cama a cocentaina per guanyar-ne més, i la nova alcaldessa més del mateix.

VERGONYOS!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...