BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

divendres, 6 de juny de 2008

Els ciclistes de Beniarrés: Iñaki i Carles

Iñaki Gozalbez de l’equip ELEVAL i Carles Ruiz de l’equip MIRCOMAR-CERAMICA van correr a Castalla

Feia temps que no apareixen els dos ciclistes de Beniarrés per aquest blog però de nou estan entre nosaltres per contar com els va en eixe mon tant dificil de la bicicleta.

La darrera prova és va celebrar a Castalla el passat dia 31 de maig sobre un recorregut de 100 quilòmetres en carretera i en el qual la pluja va ser la protagonista. Va ser en l'última volta on el corredor de Villena, Ramon Domene company d’equip de Carles a l’equip MIRCOMAR-CERAMICA. , va marxar en solitari, entrant tot sols amb els Rodimur que van encapçalar la resta del pilot. La classificació per equips va ser para per al Mircomar castellonenc.

Pilot en descens cap al Maigmo enmig de la pluja


La cinquena prova puntuable es celebrarà aquest dissabte dia 7 de juny en la localitat alacantina de Xàbia amb el Trofeu Fogueres de Sant Joan, organitzat pel CC local.

Vos deixe els següents enllaços de la prova:

CLASSIFICACIONS JUNIOR CASTALLA 31.05.08

IMATGE PELOTÓ DESCENS MAIGMÓ 31.05.08

VÍDEO META JUNIOR CASTALLA 31.05.08

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...