Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 4 de juny del 2008

BENIARRES AL DIA: 1er aniversari. 1 any del meu blog

Hui 4 de juny just fa un any vaig començar aquest blog nomenat “BENIARRÉS AL DIA”.

Primerament voldria donar les gràcies a tot aquella gent que ha entrat al blog, en pocs dies arribaré a les 40.000 visites. Tant aquella gent que li ha agradat i torna a sovint a pegar una mirada com aquella gent que no li ha agradat i ja no ha tornat. A tots gràcies. Mai haguera pensat arribar a aquesta xifra el dia que vaig començar aquesta aventura.

Amb aquest post o escrit seran 364, es a dir un per dia. Una xifra força considerable si ho comparem amb altres blogs però és el que hi ha. Alguns articles han tingut una major acollida que altres però crec que tots son importants i que deuen estar dintre del blog. El temps i la gent va dient-te que volen llegir i jo faig cas d’ells a la manera que hi puc, doncs Beniarrés dona noticies i es plantegen afers que fan que ixca un post o escrit però crec que també hi ha que escriure i opinar sobre els afers i les polítiques que passen mes lluny de l’ombra del nostre campanar.

La idea de fer un blog em va passar pel cap amb motiu de donar a conèixer la realitat del nostre poble que crec que per a molta gent passa desapercebuda o que simplement la desconeix. Un altre dels motius era donar a conèixer “ l’altra “ realitat del nostre ajuntament, doncs com a regidor socialista de l’Ajuntament de Beniarrés, crec que la gent del nostre poble deu estar assabentada del que ocorre de portes cap dins de la Casa del Poble i que hi ha més realitat que la que ens vol fer veure l’equip de govern del Partido Popular i el tercer era crear un mitjà o eina de comunicació per informar a eixa gent que és de Beniarrés però no viu entre nosaltres per diferents motius.

Al llarg d’aquest any he rebut molts comentaris als escrits. Uns donen la seua opinió altres critiquen el blog i l’escrit, altres simplement insulten o desqualifiquen sense aportar arguments( tinc una carpeta amb aquests comentaris guardada) però crec que tots els comentaris fan més enriquidor el blog de BENIARRÉS AL DIA encara que siguen baix l’anonimat.

He rebut l’ànim de la gent per la tasca que estic fent al blog personalment, es a dir cara a cara, donant-me ànim i animant-me a seguir endavant en aquesta tasca d’informar a tot el qui vullga llegir els escrits. També he rebut comentaris , aquests sempre per correu electrònic per suposats anònims, dient-me les mil perreries però com es podeu adonar no els he fet cas. Fins i tot l’alcalde de Beniarrés em va enviar un apercebiment dient-me que anara amb compte amb les informacions que difonia que podia incórrer en delicte.

El mantenir un blog, vol temps però crec que val la pena, perquè gent de Beniarrés que habitualment no hi viu al nostre poble em comenta que segueix la actualitat per mitjà de BENIARRÉS AL DIA, la qual cosa m’enorgulleix i em dona ànim per seguir endavant.

També al llarg d’aquest any i creient que els treballs sobre la història del nostre poble no deuen quedar dintre de les nostre cases, doncs estan molt ben fets, he creat un altre blog nomenat BENIARRÉS, VIATGE AL LLARG DELS TEMPS, en el qual faig un recull dels escrits que em cauen en les meues mans i que fan referència a la història del nostre poble.

Sincerament crec que els blogs son una ferramenta per difondre pensaments, experiències, idees, pareixers i coneixements entre tots els blogaires i la gent que ampra Internet d’arreu del mon i crec que el mon blogaire no està massa desenvolupat al nostre poble, per la qual cosa pose els meus modestos coneixements sobre le mon dels blogs per a qui vullga crear-ne un ajudar-lo en qualsevol menesters. Ací em trobareu.

Ja per últim donar les gràcies a tothom per llegir aquest blog, que seguiu així i convidar-vos que si teniu algun escrit que penseu que siga interessant l’envieu i se us publicarà (amb noms i cognoms). Gràcies a tots i a totes i a la marxa que hi ha molt per escriure.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, Fede, has fet i estas fent una gran feina.

Anònim ha dit...

Hola Fede, desde lo mes amagat crec que si que fa falta aquestes fulles en la xarxa per poder dir la veritad del poble i segur que val la pena,
Tambe dirte com, el primer comentari que es una gran labor i una dedicacio que tens a informar.mos a tots,
Desde açi tambe ma gradaria llegir de cuant en cuant alguna tasca favorable de part del nostre ajuntament , Recollóns que .... home.... tot mal. tot mal, tampoc esta, be segirem visitant " BENIARRÉS AL DIA ,
Gràsies.

Anònim ha dit...

Encara recorde, allà pel setembre de l'any passat, quan escarbant per internet, vaig entropessar en aquest blog. Des d'aleshores, s'ha convertit en la meua premsa diària pel que fa a tot allò que passa i es cou a Beniarrés. És una sort que algú se n'ocupe de fer arribar-nos a tots els que vivim fora els avatars quotidians del nostre poble.
Lamente que els discrepans del que ací es diu, insulten i/o amenacen. Ells mateixa queden retratats del que són. Les idees s'exposen i es dicuteixen, mai es rebatixen desqualificant ningú. Pense que en aquest blog tots tenim veu per exposar tot el que pensem de bones maneres i si en alguna cosa discrepem, la podem rebatir.
Ànim i endavant, Frederic, fes-nos gaudir del teu blog

Rubén Bodewig ha dit...

ei! felicitats frederic! tens un bloc de referencia!!

Anònim ha dit...

Vaig conèixer Beniarrés en descobrir aquest 'Beniarrés al dia'. Enhorabona i per molts anys des de nord enllà, des de l'Empordà.

Beniarres al dia ha dit...

Gràcies a tots per llegir el blog. Realment m’agradaria que fora un espai obert de comunicació on tota la gent que vullguera escriguera i comentara (sempre dintre del respecte).

Al que diu “que el PP no ho fa tot malament” compartixc eixa opnió però el Pp ja té els seus mitjans per difondre el que vol informar, callant-se altres informacions que la gent de Beniarrés deu conèixer i es per això que les publique Per suposat que han fet coses bones com la guarderia, la rotanda del carrer l’Alameda, el cobriment de la pista entre altres seria un ceg si ho vullguera voreu i en aquest blog també s’ha posat.

Anònim ha dit...

Una sugerència: per què no convoques un/s concurset/s de fotos (actuals, d'arxiu, de paissatges, nocturnes, de festes, de gent...) de Beniarrés per a que els que llegim el bloc votem la foto que més ens agrada? Seria una bona manera de compartir les images del nostre poble. Igual es portem una grata sorpresa...

Beniarres al dia ha dit...

Et pille la sugerència.

Ara hi haque pensar com i de quina manera ho fem. Buscaré per la xarxa a veure que hi ha.

Si alguna té una idea de com fer-ho que ho diga

Anònim ha dit...

ENHORABONA FEDE! GRÀCIES AL TEU BLOG ELS QUE VIVIM LLUNY ESTEM ENTERATS DE TOT EL QUE PASSA AL NOSTRE VOLGUT POBLE. ENDAVANT I MOLTES GRÀCIES PER LA TEUA DEDICACIÓ!

Anònim ha dit...

*El de l'oli *
Enhorabona pel Blog i gràcies per deixar expressar-nos lliurement.
Salut!

Beniarres al dia ha dit...

Va haver un anònim que proposava fer un concurs de fotos i que després es votaren. Sincerament, ho he estat mirant i no se com fer-ho dintre d’aquest blog. El que me s’ocorre és que el qui vullga que envie una foto a beniarresaldia@orange.es i cadascú que envie els comentaris que vullga amb una puntuació que s’anirà actualitzant. Espere que t’agrade la idea i que envies alguna foto per començar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...