Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 25 de juny del 2008

Per a que collons demanar la subvenció si ho sol·liciten ells?

De vegades, no massa a sovint ho reconec, vaig a la Biblioteca Municipal per pegar una mirada, veure les novetats, palpar l’ambient i fer una xerrada amb la seua bibliotecària.

L’equip informàtic en que treballa la bibliotecària per al control dels préstecs, la inclusió de nous llibres, el control d’existències, etc, es a dir, la ferramenta de treball imprescindible per poder gestionar dignament la biblioteca municipal de Beniarrés o millor dit Agencia de Lectura de Beniarrés, es tercermundista i funciona quan li ve en gana amb la disminució de la qualitat del servei que deu prestar una entitat publica i més si està dedicada a l’educació, la formació i la cultura de tots els beniarresins i beniarresines.

El passat 23 de gener vaig presentar una instància (crec que el motiu es prou important per gastar aquest document) per a que l’Ajuntament de Beniarrés demanara una subvenció que havia tret la Generalitat Valenciana destinada a millorar els equipaments informàtics de les biblioteques o agències de lectura.

La instància deia el següent:

EXPOSA:

L’agencia de lectura és un eix fonamental per a la formació i l’educació tant de majors com de menuts, per a la qual cosa deu tenir les millors prestacions tant bibliogràfiques , informàtiques com de mobiliari.

Actualment, els equips informàtics de que disposa la persona encarregada de portar endavant l’Agència de lectura son prehistòrics, parlant en termes informàtics, fent que el treball de catalogació i prestació de llibres siga costós.

La Generalitat Valenciana, mitjançant la Conselleria de Cultura i Esports ha tret la següent línia de subvencions (DOCV 5679):
Conselleria de Cultura i Esport
ORDRE de 12 de desembre de 2007, de la Conselleria de Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes per a la millora d'instal·lacions informàtiques de les biblioteques i agències de lectura municipals de la Comunitat Valenciana dins del Programa d'Informatització Comuna de les Biblioteques Valencianes i el programa Internet en les Biblioteques. [2008/231]

SOL·LICITA:

Que és sol·licite aquesta subvenció

De la instància no vaig rebre cap resposta però no em ve de nou.

El passat dia 13 de juny va eixir una resolució de la Generalitat Valenciana al DOCV nº 5784 on eixien els pobles que havien rebut la subvenció i els pobles que havia sigut desestimada la subvenció jo havia instat a l’Ajuntament de Beniarrés que sol·licitara per millorar l’equip informàtic a la Biblioteca Municipal. Sorprenentment el nom de Beniarrés no està en cap de les dues llistes. No es deguere demanar la subvenció o tal vegada o van arreglar sense demanar-la?

Després de llegir la resolució vaig fer una nova visita a la Biblioteca i l’ordinador que s’ampra per a gestionar-la es el mateix, millor dit pitjor, doncs els mals s’han agreujat i ja hi ha dies que ni funciona.

Després escoltes a l’alcalde i al regidors del PP que l’oposició municipal no presenta propostes i que només es dedica a presentar al·legacions. Huí mateix al plenari em presentat tres mocions per poder preguntar a tots els regidors per part del públic assistent als plenaris, que l’ajuntament destine una ajuda econòmica als festers i festeres amb els diners que s’estalvia amb el nou conveni amb la Unió Musical, un altra per deixar de pagar el ICIO de les obres en aquest període on la construcció ha baixat. En altres plenaris em proposat comprar un casa al carrer Cova Santa per tombar-la i fer un carrer amb Sant Francesc, que els llibres per als xiquets que estudien a Beniarrés siguen per a tots debades i així un llarg etcetera. El que passa que es més fàcil dir per ràdios i cantons que l’oposició no presenta iniciatives i que sols es dedica a impedir el normal funcionament de l’ajuntament del nostre poble.

I metresntant sols puc pensar una sola cosa: a la Biblioteca Municipal de Beniarrés que li’n donen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...