Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 23 de juny del 2008

El regidor del BLOC presenta la dimissió de les seues delegacions

Pep Jordà era regidor de Turisme, Comerç i Foment del Valencià

El passat dimarts dia 17 de juny, va entrar en el registre general de l’Ajuntament la sol·licitud signada per el regidor Josep Jordà i Navarro, regidor del BLOC, de renuncia de les delegacions que ostentava a l’Ajuntament de Beniarrés des del passat dia 20 de novembre. Després de 7 mesos ha deixat les delegacions i que jo pensava que seria efectiva aquesta renuncia en el proper ple del dia 25 de juny però a l’ordre del dia no apareix aquest punt. Vorem.

Desconeixc els motius pels quals ha presentat la seua dimissió i de saber-los, abans s’haurien d’exposar al plenari però no em cremaria si posara la ma al foc que uns dels motius principals es la supervisió per part de l’alcalde i “alcaldessa” de totes les iniciatives i projectes que presentava. I un altre serà que un pot tenir projectes però si el mànec de la paella dels diners el porta un altre sempre es farà el que tinga els diners.

El voler treballar per Beniarrés, que es per a lo que estem,també es pot fer des de la banqueta de l’oposició amb iniciatives i propostes que després seran o no acceptades per l’equip de govern que es qui ostenta la majoria.

El nostre grup municipal no va voler acceptar les delegacions que ens va oferir als tres regidors socialistes que eren Immigració, Sanitat i Tràfic i no es que no volen treballar per Beniarrés, doncs tenim iniciatives i propostes com ho demostren les mocions i iniciatives que presentem, sinó que les condicions que ens oferia l’alcalde per gestionar-les estaven supeditades a la seua voluntat i a que hi haguera consignació econòmica quan ell ho creguera convenient.

Al meu parèixer, va ser un errada per part de Pep Jordà acceptar les delegacions sense tindre lligat el finançament dels projectes ni l’autonomia en la gestió de les regidories.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Supose que motius no lin hauran faltat, i tambe deguere pillar les concejalies sense aclariro tot be, perque de vegades es treballa mes amb el cor que amb el cap i les ganes per fer coses li degueren poder. Espere que algun dia pugau tindre tots una participacio i una colaboracio millor a la que teniu ara. Hem de recordar que si no vau guanyar, vau traure representacio i es deuria de tindre molt en compte la vostra participacio i treball. Anims i endavant

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...