Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 24 de juny del 2008

Temps d’esclata-sangs

Estan trobant-se esclata-sangs per les serralades que envolten Beniarrés

Resulta quasi increïble però al llarg de tota la Torrada d'esclata-sangssetmana passada i d’aquesta s’estan trobant esclata-sangs per la comarca del Comtat..

Després d’un maig i sobretot un juny plujós i amb temperatures més be fresques, els esclata-sangs han aparegut a les serralades. Jo mai n’havia vist en aquestes dates però hi ha gent més major que reconeix que en juny se n’han trobat alguna que altra vegada. I es que l’oratge ha acompanyat a que l’esclata-sang creixquera.

Personalment n’he menjat i tenen prou bon sabor, així com un tamany considerable que fan apetir el pegar una picada, be torratsEsclata-sangs o be fregits amb tomaqueta. Les quantitats que s’estan traent no son força considerables però alguna que altra cistella si que s’ha vist plena.

Resulta evident, que la “temporada” serà curta doncs la calor ha vingut de colp i l’esclata-sang vol frescor, gens d’aire (menys de ponent) i poc sol però aquest “regal” ha sigut una vertadera sorpresa per als molts aficionats a buscar-ne.

Com a curiositat he trobat aquesta Fira de l’Esclata-sang a Mallorca
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...