Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 19 de juny del 2008

Participa en el programa de veu de la nostra llengua de Microsoft

L’aplicació informàtica en la qual treballa la multinacional de Bill Gates, que serà capaç de reconèixer el valencià, ja ha trobat a uns 1.500 ciutadans de Catalunya, País Valencià i Balears que han acceptat sotmetre's a les seues dues tandes d'enregistrament a canvi de 20 euros.

És molt interessant el participar-hi per a que les diferents modalitats i maneres de dir un objete, un adejectiu, un mot, etc en les llengües de parla catalana estiguen reconegudes i quan es parle en les diferents modalitats la veu siga reconeguda com a català/valencià.

El repte de Microsoft és crear programes de veu que reconeguen no només les llengües majoritàries que es parlen en el món -espanyol, anglès, xinès- sinó també les minoritàries i per a això realitzen la crida per a assolir la major varietat de veus possible, per sexes edats, cadència o fins i tot en situacions de soroll, telèfon mòbil o fixe.

El procés comença quan l'interessat emplena un formulari d'alta en la web Fes-te sentir, en el qual és qüestionat sobre la seua edat, lloc de naixença i freqüència d'ús de l'idioma.

Després, l'interessat rep per correu electrònic un llistat de frases, paraules soltes o xifres que ha de pronunciar quan la veu gravada li pregunte i dos telèfons gratuïts. L'usuari estarà ocupat 20 minuts, guanyarà deu euros i podrà repetir en una segona ocasió. Aleshores, el participant a través de la web decidirà entre cobrar l'import o destinar-lo a favor d'institucions en defensa de la llengua.
Anima't i participa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...