Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 15 de gener del 2009

Iñaki Gozalbez acaba com a tercer millor ciclista júnior del País Valencià

Carles Ruiz acaba en novena posició però sense disputar un gran nombre de proves

Aquest any ha sigut un bon any per al corredor beniarresí Iñaki Gozalbez que després d’aconseguir la tercera posició en la prova de la Challenge celebrada a Camp de Mirra, tancava l’any amb eixa tercera posició en la classificació general de la Challenge Ciclocròs de la FCCV 2008-2009.

L’altre corredor beniarresi, Carles Ruiz, ha participat també en aquesta Challenge de Ciclocròs i ha acabat la classificació final en novena posició però cal tindre en compte que moltes de les proves no les ha disputat doncs participava en altres competicions com la Copa d’Espanya el que de segur haguera fet que acabara en posicions més elevades a la classificació general.

Com a premi tots dos, correran aquest cap de setmana vinent ( del 16 al 18 de gener) el Campionat d’Espanya de Ciclocròs que es disputa a la ciutat de Valladolid al ser seleccionats per a formar part en la selecció valenciana júnior de ciclocròs.
Seria força interessant que per a properes edicions de la Challenge de Ciclocròs, l'Ajuntament de Beniarrés es plantejara que al nostre poble es disputara una prova, tenint en compte que tenim a dos excel·lents corredors naturals de Beniarrés,

Aquests son algunes imatges d’Iñaki Gozalbez en la darrera prova celebrada a Camp de Mirra.







2 comentaris:

Anònim ha dit...

carles es cinque en el ranckig espanyol i ha segut preseleccionat per anar al mundialretyw

Beniarres al dia ha dit...

Sincerament m'alegre per Carles. He estat buscant informació sobre les seues darreres carreres però no les he pogut trobar.

Si ens més informació sobre lacinquena posició de Carles o altres noticies que et semblen interessant, les fas arribar a beniarresaldia@orange.es

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...