Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 26 de desembre del 2008

Ple Ordinari a l’Ajuntament de Beniarrés

El proper dimarts dia 30 de desembre de 2008 a les 19: 30 hores tindrà lloc la celebració de la sessió Ordinaria del Ple de l’Ajuntament de Beniarrés amb el següent ordre del dia:

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior núm 11/08 de data 24 de setembre.

2.- Donar compte dels decrets d’alcaldia des del 136/08 al 169/08

3.- Aprovació projecte de la piscina

4.- Concessió llicències urbanístiques.

5.- Obres destinades als Fons d’Inversió Local

6.- Assumptes extraordinaris si els haguera

7.- Informes d’alcaldia

8.- Mocions grups polítcs

9.- Prec i preguntes

Si fa dues setmanes ja vam tindre una sessió extraordinària, ara toca la sessió ordinària que es celebra cada 3 mesos a l’Ajuntament de Beniarrés.

Bàsicament els punts més importants son el nº 3 que consisteix en l’aprovació del projecte de la nova piscina que es pretén construir en els terrenys dotacionals del Dr. Orero i que ens expliquen que pretenen fer amb l’altra piscina pública que té el poble de Beniarrés. L’obra està subvencionada per la Diputació d’Alacant al 95 % i està valorada en uns 240.000 €.

El cinquè punt és tracta d’aprovar en que van a gastar-se els més de 236.000 € que el govern central ha concedit al poble de Beniarrés per a fer obres noves i contractar gent parada. L’ajuntament de Beniarrés té previst construir uns nous vestidors per a la nova piscina i un “spa” amb un pressupost de 234.688 €. Vaja per davant que en cap moment al grup municipal socialista li s’ha demanat parèixer o que aportem idees o propostes.

El PSPV-PSOE proposa que aquests diners es destinen a la creació d’una xarxa que arreplegue les aigües de pluja per a que no vagen per el clavegueram públic, així separar les aigües de pluja i les residuals i evitar, en cas de fortes pluges, que l’aigua entre dintre de les cases, o que regolfe per les andrones, o que es puga anar per el poble amb total normalitat entre molts altres beneficis. Aquesta obra es dividiria en xicotets projectes i així adjudicar-los a cadascuna de les empreses locals que vullgueren fer l’obra per a que tots es beneficies i poder contractar un major nombre de gent aturada.

Després el huitè punt sons mocions on hi ha dues del PSPV-PSOE i dues del BLOC.

I el novè punt, al ser un ple ordinari, hi ha un torn de precs i preguntes. Si algú està interessat en que li se faça alguna pregunta a l’equip de govern del PP sols cal que l’envie a beniarresaldia@orange.es

1 comentari:

Anònim ha dit...

Qui va a un spa?
No hi ha altres actuacions amb més necessitat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...