Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 15 d’octubre del 2008

En poc més de 500 dies Beniarrés es queda sense TV

A dia d’avuí a Beniarrés encara no es veu la TDT. Falten poc més de 500 dies i encara estem pensant que farem o qui ho pagarà, quan la televisió analògica deixe de funcionar donant pas a la Televisió Digital Terrestre el proper mes d’abril de l’any 2010.

De tots es sabut que el repetidor que tenim a Beniarrés i que dona cobertura a diferents pobles de la comarca no emet en digital, per tant, els pobles que rebem senyal d’aquest repetidor no vegem la TDT.

Ahir llegia que La Sexta vol fitxar al comentarista de Formula 1,Antonio Lobato, que actualment treballa a Telecinco per a que comenta a partir del 2009 el mundial de Formula 1 doncs s’emetrà per La Sexta. És sols un exemple, doncs aquesta cadena televisiva sols emet en digital. Hi han moltes altres cadenes més que no podem veure i que si l’ajuntament de Beniarrés no es posa a treballar i fer les oportunes gestions, juntament amb els altres ajuntaments que reben el senyal del mateix repetidor, no podrem veure.

El grup municipal socialista va presentar l’any 2007 una moció per a que l’ajuntament fera les gestions oportunes per a que el repetidor que hi ha a Beniarrés emetera en digital i així poder veure la TDT. La moció va ser aprovada per unanimitat instant als organismes competents i empresa adjudicatària del repetidor a que modernitzara el repetidor que tenim a Beniarrés per a que emeta la senyal televisiva en digital.

A dia d’avui no tenim cap resultat d'aquesta moció i de les gestions realitzades ¿? per l'equip de govern de l'ajuntament de Beniarrés. Segueix tot igual.
No es pot anar dient per ahí que “per a veure la TDT a Beniarrés el millor que es pot fer es tombar el repetidor que serà la única forma de que ens el canvien i així poder veure la TDT” conforme s’ha dit. Cal buscar una solució i fer les oportunes gestions per part dels qui ens governen per a que es veja la TDT als diferents pobles que reben els senyal d’aquest repetidor situat a Beniarrés

Una possible solució seria ajuntar-se tots els pobles que reben la senyal televisiva del repetidor que tenim a Beniarrés i presentar un projecte al CEDER Aitana per a que en la nova linia de ajudes que hi han ara obertes es fera càrrec de les obres de la instal·lació d’un nou repetidor juntament amb l’empresa adjudicatària.

Crec que seria una bona solució i bastant econòmica que ens aproparia a la resta de poblacions del País Valencià que ja gaudeixen de la TDT.

En aquesta adreça pots saber si la teu població té senyal de TDT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...