Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 30 de novembre del 2008

On està Canal 9?

Canal 9 desprecia la manifestació

Trenta-cinc segons. A això van reduir ahir els serveis informatius de Canal 9 una de les manifestacions més multitudinàries de la societat valenciana en els últims anys, almenys des de les protestes per la matança del 11 de març. De fet, aqueixos 35 segons van ser més o menys el mateix temps que va dedicar la televisió pública a l'enèsima defensa que va fer el conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, de la seua política de multilingüismo.


Imatge de la Manifestació a València (autor: Miguel Angel Montesinos)

Encara que la manifestació es va celebrar a una hora prudent com per a tenir una bona cobertura informativa en els espais nocturns, Canal 9 no va considerar important destacar una marxa de 50.000 persones pels carrers de València. No va aparèixer entre les set notícies del sumari; i en el desenvolupament de l'informatiu van aparèixer abans els successos de Bombai, el part meteorològic en tota Espanya, un simulacre de la Creu Roja, un reportatge sobre els preus i fins i tot els incendis que es van produir el divendres. Ja ficats en matèria informativa, la crònica de Canal 9 va destacar la protesta d'uns joves al Pla Bolonya i les queixes dels comerciants dels carrers per les quals va transcórrer la marxa.



Imatge multitudinària de la manifestació ( Autor: Miguel Angel Montesinos)

La veritat és que els propis organitzadors, la Plataforma d'Ensenyament Pública, esperaven que la cobertura dels mitjans públics fóra paupérrima. El seu portaveu, Gema Piqué, es preguntava durant el recorregut de la marxa «on està Canal 9».


Pancarta que encapçalava la minifestació (Autor: Miguel Angel Montesinos)

Informació estreta del diari Levante-EMV on podràs trobar altres noticies relacionades

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui deia que canal nou no manipula , fede crec que tambe an tallat l'emisio de la TV3 ala costera i la ribera , tall de fatxes

Beniarres al dia ha dit...

Han tancat elsrepetidors de Llosa de Ranes i Alginet,deixant sense les emissions de la TV· a les comarques de la Ribera i la Costera.

Aquest polítics del PP fan complir la llei quan volen i amb celeritat asombrosa quan els convé.

Mira si tenen sentencies al llom, deixant passant el temps i recorrint-les, en cani altres les compleixen el més aviat que poden.

Tal vegada pensaran que així la gent que veu la TV3, sen passarà a veure Campsnal 9.

T'imagines que aquest manifestació haguera sigut contra l'aur i la crisi o a favor del transvassament de l'Ebre? L'hagueren emet en directe tota sencera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...