Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 14 de desembre del 2008

Beniarrés jugarà la final del Trofeu Ruralcaixa de raspall

En la partida de tornada, Beniarrés es va imposar a Gata de Gorgos per 25 a 15

Finalment, ahir dia 13 de desembre es va jugar la partida de tornada corresponent a la semifinal del Trofeu Ruralcaixa de raspall per parelles i en trinquet jugada al trinquet municipal de Beniarrés. En la partida d’anada, el resultat va ser 25 a 10 a favor de l’equip beniarresi, per tant, sols calia aconseguir 3 jocs en la partida celebrada a Beniarrés per accedir a la final.

Lluiset i Roberto van fer el treball as primers jocs de la partida, doncs l’equip de Beniarrés es va imposar per 20 a zero, aconseguint d’aquest forma el dret a jugar la final. Amb el treball complit, l’equip local es va relaxar i l’equip de la Marina Alta ho va aprofitar per aconseguir 3 jocs i posar el marcador 20 a 15. Finalment, amb joc en blanc, l’equip de Beniarrés va aconseguir el resultat final de 25 a 15 tancant així la semifinal.

La final es jugarà aquestdivendres dia 19 de desembre a les 22:00 hores al trinquet blau del Genovés i televisat per el canal Punt 2 en directe. La final serà contra l’equip de Rafelbunyol i com a curiositat, la final es jugarà en pilota blanca per facilitar la visibilitat.

Imatge del Trinquet Blau del Genovés on es jugarà la final.


No ho puc confirmar , però eixirà un autobús el mateix divendres 19 de desembre per a veure la final a les 19:30 hores per a tots els aficionats.

Ànim i molta sort campions

8 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona aquestos jugadors per fermos gaudir un any mes.i per cert on estaven alguns representants de l'ajuntament en la partida de semifinals? el divendres si que vindran per a la foto.ara tot es futbol per a l'ajuntament, pues sols en queda dir que ningu dura mai el nom d'aquest poble tan llun com la dut lluiset i roberto, sou els millors a por ellos...oe.

Anònim ha dit...

grans campions, grans jugadors, grans persones sols tenen dos noms lluiset y robertet.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el primer comentari, a mes a mes, en un esport valencià.
Amunt LLuiset i Robert!
Per quant un carrer en els seus noms?

Anònim ha dit...

JO TAMBE ESTIC D'ACORD AMB EL PRIMER COMENTARI I AL TERCER DIR-LI QUE ELLS TENEN IGUAL QUE SIGA UN ESPORT VALENCIA ARA EL DIVENDRES PER A LA FOTO I "DONARSELES" DE REPRESENTANTS D'AQUEST POBLE ELS PRIMERS.VERGONYA EN DONARIA A MI QUE SOLS VAGEN A LES FINALS.LLUISET I ROBERTO US DESITGE EL MILLOR ¡PODEM!

Anònim ha dit...

QUAN ESTAVA JV TAMBE VA ANAR A VORE UNA FINAL A RAFALGUARAF PA LA FOTO PERO LES PARTIDES D´ABANS JO NO EL VAIG VORE, ON ESTAVA?????. FEDE TU TAMBE VAS ANAR A FERTE LA FOTO,NO?????? CLAR QUE SI

Beniarres al dia ha dit...

Toda una fiesta se prepara en Genovés con motivo de las finales del Ruralcaixa de Raspall. Se enfrentarán, a partir de las 22 horas, y con la presencia en directo de las cámaras de Punt 2 las formaciones representativas de los clubes de Rafelbunyol, con Campos y Moro y de Beniarrés, con Lluïset y Roberto. Un duelo en la cumbre que llenará a rebosar las gradas del trinquete. Por la tarde, a partir de las 18,30 horas se jugará la final femenina entre los clubes de Borbotó y Alzira. Y a partir de las 20 horas, se abre una preciosa exposición fotográfica patrocinada por Ruralcaixa. Se decidirán los premios del concurso.

Beniarres al dia ha dit...

Simplement et conteste per al•lusions.

No se perquè en claves a mi i a Jose Vicente en aquests comentaris que feu. L’article es per felicitar a Lluiset i Roberto i anunciar la partida de pilota que per suposat l’alcalde de Beniarrés i el regidor d’esports deuen d’estar i segur que estaran.
El voler mirar cap arrere es una tàctica per a no voler mirar cap endavant. Tal vegada “les partides d’abans” eres tu el que no estaves per a no veure-ho?

Quan Jose Vicente era alcalde de Beniarrés et dic que jo no era regidor d’esports per si no ho recordes. Puc dir-te que a Rafelguaraf no vaig anar. Si que vaig anar a un altra final a Guadassuar.

Deixem a banda la política i les refregues, que per això ja hi ha altres institucions i animen i desitgem el millor per a l’equip de Beniarrés.

Anònim ha dit...

JO SEGUR QUE TAMBE VAIG A LA FINAL ES DEMES EN DONEN IGUAL PERQUE SOBREM GENT DEL POBLE PER ARROPAR-LOS.ANIMS A LLUISET I ROBERTO SOU ELS MILLORS I ESTA DEMOSTRANT-SE ANY DARRERE ANY I MOLTES FELICITATS JA QUE A LA FINAL SOLS PODEN QUE ARRIBAR ELS MILLORS I VOSALTRES HO SOU.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...