Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 31 de març del 2010

La última oportunitat

Hui es celebra el primer ple ordinari de l’any 2010 a l’Ajuntament de Beniarrés. Com molts he llegit en aquest blog, el grup municipal socialista ha presentat 4 mocions que hem exposat en aquest blog i aquesta que podeu llegir és la quarta moció presentada.

Demanem al grup municipal del Partido Popular que ostenta la majoria absoluta a l’Ajuntament de Beniarrés que reconsidere la petició feta a la Diputació d’Alacant d’invertir en el Pla Especial d’Obres i Serveis sol·licitat per al poble de Beniarrés, la construcció d’un Centre Social valorat en 600.000 € i que hipoteca aquesta important subvenció fins l’any 2015 i que restaure l’actual Centre dels Jubilats i Mestresses de Casa i que segons el PP, està en un estat ruïnós i amb moltes deficiències i que destine aquest Pla Especial d’Obres i Serveis a construir un Centre de Dia per a la nostra gent gran i per als seus familiars.

Aquesta és la última oportunitat de capgirar aquesta important decisió. El PP té la majoria i ells decidiran, després la voluntat de capgirar-ho està en tots vosaltres amb les vostres pressions, les vostres accions i el vostre vot.

La moció diu el següent:

L’Ajuntament de Beniarrés, amb els vots a favor del Partido Popular i els vots en contra del BLOC i del PSPV-PSOE, ha sol·licitat una Pla Especial d’Obres i Serveis a la Diputació d’Alacant per a la construcció d’un nou Centre Social valorat en 600.000 €. El mateix resultat en la votació es va obtindre alhora d’aprovar el projecte del Centre Social.

El grup municipal socialista creu que abans d’invertir en un Centre Social, es molt més necessari el construir un Centre de Dia per a oferir als nostres veïns i veïnes, especialment a la nostra gent gran, a les persones que necessiten un atenció especial i als seus familiars que els cuiden a les seues cases, que quasi sempre son dones, un centre on poder deixar aquesta gent per tal, de que les persones que habitualment les cuiden, puguen realitzar una vida normal, anar a treballar, criar als seus fills i filles, formar-se i descansar, a més a més, de que aquesta gent usuària del Centre de Dia estiga en mans de professionals i amb unes instal·lacions acord a les seues necessitats.

Oferir serveis no sols és construir un nou edifici com proposa i diu el PP. Oferir nous serveis i millors, es oferir a la gent de Beniarrés una millor qualitat de vida i en especial a la gent gran que ho ha donat tot en aquesta vida per a que tots nosaltres ho pogam gaudir hui en dia i viure com vivim.

La construcció d’aquest nou Centre Social suposarà, també el reduir i pràcticament perdre una plaça on molts veïns i veïnes, passen el seu temps lliure a l’ombra dels arbres, on els més menuts juguen lliurement fora del trànsit dels vehicles i on es realitzen els balls en les nostres Festes Patronals, a més a més, de crear llocs de treball, augment de població i dinamisme per a la societat de Beniarrés.


Per tot açò es sol·licita:

1.- Demanar a la Diputació d’Alacant la paralització de l’expedient de construcció del Centre Social inclòs dintre del Pla Especial d’Obres i Serveis.

2.- Redactar un nou projecte o modificar l’existent per tal de construir un Centre de Dia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec que és molt millor fer un Centre de Dia. Espere que el PP actue en trellat. Ah i percert, ha demanat pareixer o opinió al poble?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...